Uw abonnement
wijzigen

Vakantieplannen? Maak gebruik van de vakantieservice! Zo voorkomt u een overvolle brievenbus bij thuiskomst.

Overstappen

Het overstappen naar een andere abonnementsvorm of een andere betaaltermijn kunt u minimaal één maand voor het verstrijken van de lopende betaalperiode aan ons doorgeven. 

Stapt u over op een ander (actie)abonnement of wilt u uw huidige abonnementsvorm continueren, dan betaalt u het dan geldende (actie)tarief.

Bel 088-0139 950 en wij bieden u een passend alternatief!

Voor informatie omtrent de huidige actietarieven en overstapmogelijkheden kunt u contact opnemen met de Klantenservice van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00-17.00 uur.

Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 2 tot 5 werkdagen te verwerken. U ontvangt van ons een bevestiging van uw wijziging of verlenging via e-mail.

 

ePaper Bereikbaarheid Bereikbaar Bellen Telefoonnummer Telefoon Ontevreden

Veelgestelde vragen

U ontvangt binnen 10 werkdagen na de verwerking een bevestiging van uw aanvraag en een bevestiging van de startdatum van uw abonnement in uw welkomstmail. In de email staat vermeld hoe u zich digitaal kunt registreren en wordt aangegeven wanneer u uw eerste krant kunt verwachten.

Met een abonnement plus digitaal lezen heeft u onbeperkt toegang tot alle digitale producten van de Gelderlander, waaronder de digitale krant op uw computer, tablet en smartphone. Van maandag tot en met vrijdag staat de digitale krant vanaf 6 uur en op zaterdag vanaf 7 uur ’s morgens voor u klaar. Zo beschikt u via onze website, apps en Topics 24 uur per dag over het laatste nieuws, achtergronden en alle extra's op het beeldscherm van uw keuze.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Bij de start van uw actieabonnement heeft u een welkomstmail van ons ontvangen. Hierin staat wanneer u uw welkomstcadeau kunt verwachten. De Gelderlander controleert eerst één of meerdere betalingen voordat het cadeau wordt opgestuurd, dit wordt gecommuniceerd in uw welkomstmail.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

De Gelderlander heeft 10 regio-edities. Met de Gelderlander bent u op de hoogte van al het nieuws: het wereldnieuws, het landelijk nieuws en alles wat in uw eigen buurt gebeurt.

  • Achterhoek
  • Arnhem
  • Betuwe
  • De Vallei
  • Liemers
  • Maasland
  • Maas en Waal
  • Nijmegen e.o.
  • Rijk van Nijmegen
  • Rivierenland

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Het is mogelijk om een editie te ontvangen uit een andere regio dan waar u woont. Dit kan echter alleen via de post. Dat betekent dat u uw dagblad minimaal een dag later ontvangt en u extra portokosten betaalt van € 0,71 per krant. Deze kosten worden automatisch meegenomen in uw abonnementsprijs. Kiest u voor deze opties dan is uw abonnementsprijs hoger dan het reguliere tarief. Digitaal zijn alle regionale edities voor u beschikbaar.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.