Abonneedagen in de Winter Efteling: Uw krant trakteert en betaalt de helft van de ticketprijs, inclusief gratis parkeren! Klik hier voor de aanbieding. 

Vakantieservices Holliday Opzeg beeindigen Beeindig Stopzet Stoppen Einde Inlog Aanmelden Aanmeld Registreer Meld aan

Veelgestelde vragen

Bij de start van uw actieabonnement heeft u een welkomstmail van ons ontvangen. Hierin staat wanneer u uw welkomstcadeau kunt verwachten. De Gelderlander controleert eerst één of meerdere betalingen voordat het cadeau wordt opgestuurd, dit wordt gecommuniceerd in uw welkomstmail.

Een actueel overzicht van speciale abonnee-acties vindt u op de dG Actie pagina.

In de dG Webwinkel vindt u boeken, dvd’s, tickets en reizen die helemaal zijn afgestemd op u als abonnee van de Gelderlander. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op flinke abonneekorting. Verder hebben we ook DGclub.

Topics, vanaf nu bij uw abonnement!

U krijgt met Topics niet alleen toegang tot alle artikelen uit álle regionale edities van uw eigen krant, maar ook tot alle verhalen uit de Volkskrant, Trouw, Het Parool, AD en een groot aantal andere regionale kranten.   

Via Topics kunt u eenvoudig alles lezen over mensen of onderwerpen die u interesseren. Stel zelf lijsten samen over bijvoorbeeld uw favoriete acteurs of sporters, over de regio waar u bent opgegroeid, maar niet meer woont, over politiek, cultuur of eten en drinken. Volg wat andere kranten over deze onderwerpen schrijven of laat u verrassen door de aanbevelingen van de Topics-redactie. Meer informatie? www.topics.nl

DG Club biedt unieke activiteiten in en buiten uw regio, aantrekkelijke winacties en leuke voordeeltjes speciaal geselecteerd voor abonnees. Na een meet-en-greet vooraan zitten bij een mooi concert of een unieke rondleiding bij een evenement, museum of aansprekend bedrijf in de regio waar u misschien altijd al een kijkje heeft willen nemen. Met de dG Club bieden wij u die kans.

U kunt kiezen voor een betaling per factuur van uw abonnement met kwartaal, halfjaar of jaar betaling. Bij onze actieabonnementen bieden wij alleen maandbetalingen per automatische incasso aan. De eenvoudigste en voordeligste wijze van betalen is om de Gelderlander toestemming te geven uw abonnementsgeld automatisch te laten incasseren. Mocht u het niet eens zijn met een afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken door binnen acht weken contact op te nemen met uw bank.

Kiest u voor automatische incasso, dan ontvangt u korting op uw abonnementstarief per afschrijving. Klik hier voor de abonnementstarieven.

Het is mogelijk om een editie te ontvangen uit een andere regio dan waar u woont. Dit kan echter alleen via de post. Dat betekent dat u uw dagblad een dag later ontvangt en u extra portokosten betaalt van €0,69 per krant. Deze kosten worden automatisch meegenomen in uw abonnementsprijs. Kiest u voor deze opties dan is uw abonnementsprijs hoger dan het reguliere tarief. Digitaal zijn alle regionale edities voor u beschikbaar.

Lees de Gelderlander waar u ook ter wereld bent. Met uw abonnement* heeft u onbeperkt toegang tot alle digitale producten van de Gelderlander, waaronder de digitale krant op pc/mac, tablet, smartphone en Topics. Van maandag tot en met zaterdag staat de digitale krant vanaf 6 uur en op zaterdag vanaf 7 uur ’s morgens voor u klaar. Zo beschikt u via onze website en apps 24 uur per dag over het laatste nieuws, achtergronden en alle extra's op het beeldscherm van uw keuze. Ga daarvoor naar gelderlander.nl en klik op ‘Digitale krant’ of download de app en log in. Hieronder vindt u alle apps op een rij.

* Met uitzondering van een papieren zaterdagabonnement zonder digitaal lezen.

Het klantnummer vindt u in de welkomstemail of -brief. Deze heeft u van ons ontvangen bij de start van uw abonnement. Uw abonneenummer staat trouwens ook bij elke afschrijving van uw bankrekening.