Stuur uw krant op vakantie
met de dG Vakantieservice

Nieuw op gelderlander.nl: Samenvattingen van alle voetbalwedstrijden in de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker

Vakantieservice

Uw krant past zich helemaal aan bij uw vakantieplannen. Zo kunt u uw krant laten doorsturen naar uw vakantieadres of het adres van vrienden of familie. U kunt ook de bezorging van uw krant gewoon een tijdje stopzetten. Zelf kunt u uiteraard altijd en overal de Gelderlander digitaal blijven lezen.

Toegang tot digitale krant en Topics

Heeft u zich al aangemeld, ga dan direct naar de digitale krant en log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Heeft u zich nog niet aangemeld? Ga dan naar dg.nl/registreren en meld u aan met uw klantnummer. Deze vindt u bij elke afschrijving van uw bankrekening.


U heeft de volgende 4 mogelijkheden:

Zet de bezorging tijdelijk stop en lees de digitale krant

U kunt een onderbreking in de bezorging regelen zodat u tijdens uw vakantie geen papieren krant thuis ontvangt en wel kunt blijven genieten van de digitale krant op uw tablet, pc of mobiel. Geen kranten op de mat, evengoed door blijven lezen!

Zet de bezorging tijdelijk stop

Bezorging bij familie of vrienden

Maak familie of vrienden blij met de Gelderlander door tijdens uw vakantie uw krant te laten bezorgen op hun adres.

Bezorg mijn krant bij familie of vrienden

Stuur uw krant naar uw vakantieadres

Wilt u tijdens uw vakantie niet alleen de digitale krant lezen maar ook de papieren krant? Wij kunnen uw krant doorsturen naar uw vakantieadres in Nederland. Houd u er wel rekening mee dat de bezorging op campings en vakantieparken niet altijd te garanderen is.

Gaat u op vakantie buiten het verspreidingsgebied van de Gelderlander? Voor de portokosten en het doorsturen van de papieren krant ontvangt u een aparte factuur. De extra portokosten bedragen € 0,71 per krant. De krant wordt een dag later bezorgd. De zaterdagkrant ontvangt u op dinsdag.

Bezorg mijn krant op mijn vakantieadres

Vakantiebonnen in Nederland

Als u uw krant niet naar uw vakantieadres kunt sturen, zijn er gelukkig nog de vakantiebonnen. Met deze bonnen kunt u bij al onze verkooppunten in Gelderland, Noord-Brabant en Zeeland terecht, uiteraard zolang de voorraad strekt. Met deze vakantiebonnen kunt u de Gelderlander, de Stentor, Tubantia, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, BN DeStem of PZC afhalen. U krijgt dan de krant mee die in dat gebied wordt verspreid. Let op: Geef uw aanvraag minimaal 2 weken voor de ingang van uw vakantieperiode aan ons door.

Stuur mij vakantiebonnen

Voorwaarden vakantieservice

  • U geeft de vakantieperiode uiterlijk 1 week (2 weken voor vakantiebonnen) voor vertrek aan ons door.
  • U heeft een abonnement op de krant voor 6 dagen per week en u gaat langer dan 6 aaneengesloten dagen op vakantie.
  • Uw vakantieperiode mag niet langer dan 90 dagen per kalenderjaar duren en niet korter dan 7 dagen.
  • Wanneer u de krant laat bezorgen op een ander adres, kunnen wij alleen de editie bezorgen, die in die regio wordt bezorgd. Indien u graag uw eigen editie wilt doorsturen, kan dit alleen via de post.
  • Doorsturen van uw krant is alleen mogelijk binnen Nederland. Voor de portokosten en het doorsturen van de papieren krant ontvangt u een aparte factuur. De extra portokosten bedragen € 0,71 per krant. De krant wordt een dag later bezorgd. De zaterdagkrant ontvangt u op dinsdag.
  • Bij postverzending kunnen wij een correcte bezorging niet garanderen, omdat wij de krant dan niet zelf bij u afleveren.
  • Heeft u een digitaal abonnement (zonder papieren krant), dan kunt u geen gebruik maken van onze vakantieservice.
  • Heeft u een proefabonnement op de Gelderlander, dan kunt u geen gebruik maken van onze vakantieservice.
  • Tijdens uw vakantieperiode kunt u de Gelderlander digitaal lezen en betaalt u het overeengekomen abonnementstarief.
  • Op de vakantieservice zijn de abonnementsvoorwaarden van toepassing.
Vakantieservices Holliday ePaper Leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarde Voorwaarde