1,2 miljoen kijkers zien Nico eieren voor zijn geld kiezen in seizoensfinale Miljoenenjacht

VIDEOMinimaal 200.000 euro wilde de vrouw van Nico uit Steenwijk vanavond in de laatste aflevering van Miljoenenjacht winnen. En hoe veelbelovend het er ook uitzag in de derde ronde van het SBS6-programma, toch speelde Nico alle grote bedragen weg. ,,Je moet het noodlot niet gaan tarten”, concludeerde presentatrice Linda de Mol. En dus ging Nico, voor de ogen van 1,2 miljoen kijkers, met 104.000 euro op zak naar huis.

 1. Nerveuze Annet bezorgt Linda ‘hartslag van 200’ met gok en ziet een ton verdampen
  Play
  Video

  Nerveuze Annet bezorgt Linda ‘hartslag van 200’ met gok en ziet een ton verdampen

  Annet (52) uit Musselkanaal heeft Linda de Mol gisteravond een ‘hartslag van 200’ bezorgd met haar gokgedrag in het SBS 6-programma Miljoenenjacht. Hoewel de vrouw zelf ook extreem nerveus was, sloeg ze bij het eindspel meerdere riante biedingen af, omdat haar geluk niet op leek te kunnen op nota bene haar trouwdag. Uiteindelijk ging ze nét te lang door. ,,Jouw moed had eigenlijk beloond moeten worden met een miljoen”, zei De Mol voor het oog van 1.253.000 kijkers.
 2. Annemieke kon geschiedenis schrijven, maar ziet miljoenenbedrag toch aan zich voorbijgaan
  Play
  Miljoenenjacht

  Annemieke kon geschiede­nis schrijven, maar ziet miljoenen­be­drag toch aan zich voorbij­gaan

  De spanning was gisteravond om te snijden in een gloednieuwe aflevering van het SBS 6-programma Miljoenenjacht. Annemieke uit Middelharnis speelde vrijwel alle lage koffers weg in de eerste paar rondes, waardoor een ontzettend hoog bod van de bank op de loer lag. Maar net toen Annemieke nog een keer de uitdaging aanging, zag ze de hoge bedragen uit het rijtje vallen. En dus werd het eerdere bod van de bank gehalveerd.