13-jarige Montana blaast coaches The Voice Kids omver

De eerste aflevering van The Voice of Kids zat vanavond weer vol jonge talenten. De 13-jarige Montana, een oude bekende van de talentenshow, waagde een nieuwe poging na haar deelname in 2015. En met succes. De vier juryleden draaiden unaniem om bij het horen van haar gouden keeltje.

Volledig scherm
De 13-jarige Montana © RTL4

Drie jaar geleden stond Montana uit Ouderkerk aan den IJssel ook op de gevreesde bühne. Toen wist ze de juryleden echter niet te overtuigen van haar zangkunsten. ,,Nu wil ik bewijzen dat het onterecht was", aldus de strijdlustige puber.

Tijdens de auditie van vanavond zong Montana het nummer Fallin' van superster Alicia Keys. Toen het meisje de eerste noten ten gehore bracht, draaiden de coaches direct om. Ze stonden zelfs op uit hun stoelen, om enthousiast mee te dansen tijdens de performance van Montana. Een staande ovatie was na haar auditie dan ook vanzelfsprekend.

Na het optreden werd Montana bedolven onder de complimenten van de juryleden. ,,Wat een dijk van een stem! Jij bent gewoon r&b to the bone. Je begrijpt het helemaal, wat je aan het doen bent", luidde het lovende commentaar van nieuwbakken coach Douwe Bob.

En ook Ali B., Ilse de Lange en Marco Borsato waren het roerend met hem eens. ,,Je bent het beste wat we tot nu toe hebben gezien, by far!", klonk het uit Ali's mond. 

Strijd

Maar voor wie zou Montana kiezen? Het werd zelfs een ware strijd onder de coaches om Montana binnen hun team te scharen. Uiteindelijk koos ze voor het team van Ali B., die het uitschreeuwde van enthousiasme.

Op sociale media werd de performance van Montana ook goed ontvangen. 'Wat ontzettend goed dit!' en 'Wow, wat een stem!', regende het in reacties op Twitter.

Liefsxkimm on Twitter

Waaauuww alle 4 tegelijk, wat ontzettend goed dit. Goede stap geweest om weer terug te komen. #TheVoiceKids #TvKids.

Astrid Kruijer on Twitter

Ain't no Montana too high for you! Wow wat een stem! #TheVoiceKids

Vince on Twitter

Ik ga een voorspelling doen, en dat is dat Montana de winnaar van #thevoicekids wordt. Tot nu toe dan. x)