Volledig scherm
Dave Roelvink © ANP Kippa

15-jarige Dave is ‘gladde aal’ en Famke Louise hangt over auto heen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Miljuschka Witzenhausen ziet er vandaag niet zo uit als op de foto -  ‘loop lekker in pyjama te bakken’ -, maar wenst haar fans wel een fijn weekend toe.

Famke Louise staat vanavond in Paradiso en weet haar volgers vandaag op te  zwepen met een verleidelijk kiekje waarop ze over een grote wagen leunt.

Fietsen verleer je nooit? Dat mag zo zijn, toch moet kickbokser Rico Verhoeven flink oefenen om  weer wat ritjes te kunnen maken.

De ochtend van Freek Vonk kon niet beter beginnen. De tv-bioloog, die momenteel in Kenia is, spotte vanmorgen een cheeta met haar welpjes.

Dave Roelvink was op 15-jarige leeftijd, naar eigen zeggen, ‘zo glad als een aal'.

Martijn Krabbé hoopt dat de cijfers op het voetbalveld net zo goed zijn als de kijkcijfers van The Voice of Holland gisteravond.

Geheel in Peaky Blinders-stijl genieten musicalster Freek Bartels en twee jochies vandaag van een ontbijtje voor de deur van een optrekje.

Geen saturday morning voor presentatrice Marieke Elsinga, maar een ‘caturday morning'. 

Actrice Sanne Vogel vergeet soms wel eens dat ze een enorme babybuik heeft. ‘Pas bij het zien van de foto's denk ik: ooo ja, ik zie er echt uit als een zwangere vrouw', schrijft ze.

Maak je geen illusies, schrijft Chantal Janzen vanochtend op Instagram bij een familiekiekje. ‘Niet dat we net wakker zijn hoor...’, maakt ze duidelijk.