Volledig scherm
Katy Perry. © BRUNO PRESS

Acteur beschuldigt Katy Perry: Vrouwen met macht zijn net zo weerzinwekkend

Katy Perry is door een acteur die meespeelde in de videoclip van haar nummer Teenage Dream beschuldigd van seksueel wangedrag. Josh Kloss, Perry's tegenspeler in de clip, zegt dat de zangeres zijn broek en ondergoed heeft uitgetrokken voor het oog van een groep omstanders.

Het incident zou hebben plaatsgevonden op een verjaardag. ,,We omhelsden elkaar eerst", schrijft Kloss op Instagram. ,,Toen ik me omdraaide om een vriend te introduceren, trok ze mijn joggingbroek en ondergoed naar beneden." Enkele vrienden van Perry en een flink aantal omstanders zouden Kloss' edele delen hebben gezien. ,,Kunnen jullie je voorstellen hoe vernederd ik me voelde?"

Volgens Kloss was dat niet het enige incident. Hij en Perry moesten zoenen voor de video. De nu 34-jarige zangeres zou dit tegen de cast hebben omschreven als ‘smerig’. Vertegenwoordigers van Perry zouden Kloss vervolgens op het hart hebben gedrukt die ervaring met niemand te delen.

Dat Kloss nu met zijn verhaal naar buiten treedt, komt door de #MeToo-beweging. ,,Onze cultuur is er op dit moment op gebrand om te laten zien hoe pervers mannen met macht zijn. Maar vrouwen met macht zijn net zo weerzinwekkend.”

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.