Volledig scherm
Patrick J. Adams was Michael Ross, Meghan Markle Rachel Zane © USA Network

Advocatenserie Suits stopt na volgend seizoen

De Amerikaanse advocatenserie Suits krijgt een negende seizoen, dat meteen het laatste wordt. De afsluitende reeks telt tien afleveringen, maakte USA Network vandaag bekend.

Het nieuws volgt ongeveer een jaar na het vertrek van twee castleden die vanaf het begin meespeelden: Patrick J. Adams (als Mike Ross) en Meghan Markle (als Rachel Zane). Beide acteurs verlieten de show aan het einde van het zevende seizoen, toen hun personages in het huwelijksbootje stapten. Momenteel is in Amerika de achtste reeks te zien.

Markle, tegenwoordig hertogin van Sussex, verliet de succesvolle serie vanwege haar echte huwelijk met de Britse prins Harry. Onlangs ging nog het gerucht dat de makers van de serie miljoenen dollars over zouden hebben voor een eenmalige terugkeer van de Amerikaanse actrice. Meghan zelf, nu overigens zwanger, heeft nog niet op dat nieuws gereageerd.

Ondanks het einde van de show hoeven fans niet helemaal afscheid te nemen van de ‘Suits-wereld’. Er komt later dit jaar namelijk een spin-off die draait om het personage Jessica Pearson, een rol van actrice Gina Torres. Die serie speelt zich af in Chicago en gaat Pearson heten.

  1. Drama voor boeker Jera on Air na plotse afzegging headliner: 'Ze stonden te klein op de poster’

    Drama voor boeker Jera on Air na plotse afzegging headliner: 'Ze stonden te klein op de poster’

    EINDHOVEN/YSSELSTEIN - Geen festivalprogrammeur hoopt het ooit mee te maken: een headliner die uit het niets afzegt en je met een berg problemen opzadelt. Thijs Vogels, een van de boekers van metalfestival Jera on Air net over de Brabantse grens, is er kapot van. Uit het niets kreeg de voormalig Eindhovenaar te horen dat Architects, zijn gedroomde headliner, niet naar zijn festival komt. De reden: hun naam staat niet groot genoeg op de festivalposter.