Oleg Psioek, de frontman van de Oekraïense winnaar van het Eurovisie Songfestival nam vanmiddag in Turijn afscheid van zijn vriendin Oleksandra.
Volledig scherm
Oleg Psioek, de frontman van de Oekraïense winnaar van het Eurovisie Songfestival nam vanmiddag in Turijn afscheid van zijn vriendin Oleksandra. © AP

Afscheid van dierbaren door winnaar songfestival: ‘Waarschijnlijk oproep om te vechten’

met foto'sHet contrast kon niet groter, zondagmiddag op de stoep voor het driesterrenhotel Universo in de Italiaanse stad Turijn. De avond daarvoor won de Oekraïner Oleg Psioek samen met de mede-bandleden van Kalush Orchestra het Eurovisie Songfestival, een halve dag later nam hij afscheid van vriendin Oleksandra om terug te keren naar zijn thuisland. Hij moet zich melden, want hij kan elk moment door het leger worden opgeroepen om te vechten tegen de Russen.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.