Still uit de clip voor Songfestivalinzending 'Birth Of A New Age': in de clip zitten tal van verwijzingen naar de cultuur van Afro-Surinamers die in de tijd van de slavernij onderdrukt of verboden verklaard werd.
Volledig scherm
Still uit de clip voor Songfestivalinzending 'Birth Of A New Age': in de clip zitten tal van verwijzingen naar de cultuur van Afro-Surinamers die in de tijd van de slavernij onderdrukt of verboden verklaard werd. © Unexpected Records

Albert Heijn zegt sorry voor broccoli-advertentie Songfestival: wilde niemand kwetsen

Het was nooit de bedoeling om met de ‘inhaakadvertentie’ op de broccoli-hype van het nationale Songfestivalnummer iemand voor het hoofd te stoten. Dat laat Albert Heijn weten in reactie op de boosheid onder Surinaamse Nederlanders dat ook de commercie totaal voorbij is gegaan aan de echte betekenis van Songfestivalinzending Birth Of A New Age.

 1. Songfestival: voorspel de top 3 en win een Sonos Beam
  PREMIUM

  Songfesti­val: voorspel de top 3 en win een Sonos Beam

  Op 18 mei brandt het los: het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. In de week voor de verschillende shows in Ahoy, is er op deze site iedere dag een Songfestival Aftelshow te zien. Presentator Manuel Venderbos ontvangt oud-deelnemers, fans en kenners om vooruit te blikken op het spektakel, waarin Jeangu Macrooy voor Nederland een hoge notering hoopt te halen. Maar wie er gaat winnen, dat willen we graag van jou horen via onze Songfestival-poll.
 1. Opnieuw veel doden na luchtaanvallen op Gaza: paus roept op tot wapenstilstand
  Play

  Opnieuw veel doden na luchtaan­val­len op Gaza: paus roept op tot wapenstil­stand

 2. Pro-Palestijnse demonstratie in Nijmegen: 'Free free Palestine'
  Play

  Pro-Palestijn­se demonstra­tie in Nijmegen: 'Free free Palestine'