Humberto Tan (rechts) heeft aangifte gedaan tegen Albert Verlinde.
Volledig scherm
Humberto Tan (rechts) heeft aangifte gedaan tegen Albert Verlinde. © videostill

Albert Verlinde biedt Humberto Tan excuses aan voor ‘belachelijke uitspraken’

Albert Verlinde heeft zijn excuses aangeboden aan Humberto Tan voor de uitspraken die hij ruim een week geleden deed in het programma Shownieuws. Verlinde beschuldigde Tan van mogelijk grensoverschrijdend gedrag ten tijde van Tans talkshow RTL Late Night, die van 2013 tot 2019 op de buis was.

7 reacties

 • C. v. Bergen

  4 maanden geleden
  Wat Verlinden gepresteerd heeft om zomaar de naam van Tan te noemen is buiten proportie een grote miskleun. Had zeker weer wat aandacht nodig. Dit excuus komt wel erg laat. Waarschijnlijk ook niet gemeend maar alleen omdat er nu zeer terecht een aangifte is voor laster en smaad. Hoop dat hij nu eens een flinke straf krijgt, en geen taakstrafje.
 • Wim van Dijk

  4 maanden geleden
  Altijd de zelfde woorden .ik was erbij en ik had ze nog aan de lijn Hij praat wel maar zegt niets
 • H.E.M. Arts

  4 maanden geleden
  In de wandelgangen hoor je vaker over gedrag dat van werk overgaat in privé. Hierover zijn duidelijkere gedragsregels/voorschriften vereist.
 • H.E.M. Arts

  4 maanden geleden
  In de wandelgangen hoor je vaker over gedrag dat van werk overgaat in privé. Hierover zijn duidelijkere gedragsregels/voorschriften vereist.
 • Bianca Schrijver

  4 maanden geleden
  Word het niet eens tijd om die Albert Verlinde na te trekken, zal ook wel een beer put los gaan. Toch niet normaal meer, waarom zo maar een uitspraak doen over die Tan? Misschien om zichzelf in te dekken 🤣😂🤣.
 1. Humberto Tan trekt aangifte niet in na verklaring van Albert Verlinde
  Play

  Humberto Tan trekt aangifte niet in na verklaring van Albert Verlinde

  Humberto Tan trekt zijn aangifte tegen Albert Verlinde over zijn opmerkingen richting Tan in het programma Shownieuws niet in. Dat laat hij desgevraagd weten aan het ANP. Tan deed maandag aangifte tegen Verlinde om ‘lasterlijke’ uitspraken over mogelijk ongewenst gedrag dat Tan volgens Verlinde zou hebben vertoond richting vrouwelijke gasten. ,,Het is nu aan het OM”, meldt Tan. Verder wil hij niet ingaan op de uitleg die Verlinde gaf in de uitzending van maandagavond.