Volledig scherm
Beau en Albert © ANP (montage)

Albert Verlinde verbijsterd: ‘Geen sprake van samenwerking met Beau van Erven Dorens’

updateAlbert Verlinde ontkent met grote stelligheid het rondzingende gerucht dat hij mogelijk co-presentator wordt in de nieuwe RTL4-talkshow van Beau van Erven Dorens. Volgens Verlinde is hij door de redactie van het praatprogramma gevraagd gast te zijn in de eerste aflevering op 6 september. ,,Ik ben verbijsterd over het nieuws van een eventuele samenwerking. Het klopt niet. Ook omdat ik nog tot eind volgend jaar onder contract sta bij Talpa.”

Het nieuws over de beoogde samenwerking werd vanavond naar buiten gebracht door persbureau ANP dat meldde dat gesprekken plaatsvinden tussen Beau van Erven Dorens en zijn redactie en Albert Verlinde. De zender RTL zou dat al hebben bevestigd. ,,Onzin”, aldus Verlinde. ,,Ik heb alleen geappt met de redactie van Beau's programma. Dat is alles.” En: ,,Ik heb kort, summier contact met de redactie gehad of ik af en toe wil aanschuiven bij het programma. Dat doe ik overigens wel vaker, in allerlei programma’s. Van een vaste samenwerking of zelfs gesprekken is dus absoluut geen sprake.”

Als de twee daadwerkelijk de handen ineen hadden geslagen, zou het voor het eerst in vier jaar tijd zijn geweest dat de presentatoren weer samen op televisie te zien zouden zijn. Van Erven Dorens en Verlinde vormden jarenlang de kern van het programma RTL Boulevard. Het team viel uit elkaar toen Van Erven Dorens in 2009 naar SBS vertrok. Hij keerde in 2016 terug naar Boulevard, maar toen vertrok Verlinde, omdat deze zich meer met zijn theaterbedrijf wilde gaan bezighouden.

De showbizzexpert keerde in januari terug naar televisie in het SBS-programma 6 Inside. Maar het programma met zijn nieuwe co-presentator Jan Versteegh trok niet veel kijkers en werd voor de zomervakantie stopgezet. Wat Verlinde nu na het verdwijnen van 6 Inside gaat doen, is nog onduidelijk. ,,Het is echt nog niet bekend”, zo zei Verlinde vanavond in RTL Boulevard. Hij wilde in de uitzending niet ingaan of hij mogelijk naar de late editie van Shownieuws gaat. ,,Dat vind ik lastig. Ik wil gewoon eerst even nadenken over wat ik nou precies wil.”

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.