Alicia Keys
Volledig scherm
Alicia Keys © EPA

Alicia Keys stelt wereldtournee uit vanwege coronavirus

Alicia Keys heeft haar wereldtournee uitgesteld vanwege het coronavirus. De Amerikaanse zangeres maakte dat vandaag bekend via Twitter. De wereldtour, haar eerste in zeven jaar, zou beginnen in juni.

‘Aan mijn geliefde familie: jullie weten dat mijn hart gebroken is omdat mijn wereldtournee in 2020 uitgesteld moet worden. We hebben zo lang mogelijk aan de data vastgehouden, maar de veiligheid en gezondheid van mijn prachtige familie is het allerbelangrijkst’, laat een teleurgestelde Alicia weten.

Alicia voegt toe dat ze niet kan wachten om haar fans weer te zien. In de tussentijd vraagt ze hen geduld te hebben en veilig te blijven. Keys stelde onlangs ook al de release van haar nieuwe album uit.

Bekijk al onze showvideo’s:

  1. Billie Eilish maakt strippend vuist tegen body shaming: ‘Als ik minder draag, ben ik een slet’
    video

    Billie Eilish maakt strippend vuist tegen body shaming: ‘Als ik minder draag, ben ik een slet’

    Zangeres Billie Eilish (18) heeft een bijzonder intieme video gedeeld om een vuist te maken tegen body shaming. Het uiterlijk van de jonge wereldster ligt al jaren onder een vergrootglas in de media, terwijl ze privé worstelt met een laag zelfbeeld. ,,Is mijn waarde alleen maar gebaseerd op jouw mening?’’ vraagt Billie in haar korte film, die binnen een dag al ruim 3,5 miljoen keer is bekeken.