Volledig scherm
De Slimste Mens is een van de genomineerden. © Alexander Van Eenennaam

All Together Now, Slimste mens, Even tot hier, Jinek en Oogappels ook in race voor Ring

De vijf wildcards voor de Televizierring gaan naar All Together Now, Slimste mens, Even tot hier, Jinek en Oogappels. Dat maakt de organisatie achter de tv-prijs zojuist bekend. Daarmee staat de lijst van programma's die kans maken op die felbegeerde ring op 25 titels. De andere 20 programma’s werden het afgelopen jaar door het publiek gekozen in vier kwalificatierondes.

Op 20 augustus worden de stembussen geopend en dan kan via de website van Televizier gestemd worden op het tv-programma van het jaar. Afgelopen jaar ging Beau van Erven Dorens er verrassend vandoor met de ring voor zijn programma Beau Five Days Inside. Dit jaar maakt hij opnieuw kans met The Rotterdam Project en Beau en de Veteranen. Ook de gedoodverfde favoriet van het afgelopen jaar, De Luizenmoeder, is opnieuw genomineerd, al kon het tweede en tevens laatste seizoen van de comedyserie rekenen op veel kritiek.

Als favoriet wordt tot nu toe Chateau Meiland genoemd, dat dit tv-seizoen was te zien op SBS 6. De reallifesoap rond de familie Meiland en hun bed & breakfast in Frankrijk was de verrassing van het afgelopen jaar. Het bracht SBS 6 hoge kijkcijfers en op social media is Martien Meiland een hit. 

De andere 20 kanshebbers:
Beau en de veteranen (RTL 4)
Beste zangers (AVROTROS)
Beter laat dan nooit (RTL 4)
BinnensteBuiten (KRO-NCRV)
Blauw bloed (EO)
Chateau Meiland (SBS 6)
De luizenmoeder (AVROTROS)
Ellie op patrouille (AVROTROS)
Expeditie Robinson (RTL 5)
Frans Bauer in China (AVROTROS)
Heel Holland bakt (Omroep MAX)
Helden van het Máxima (AVROTROS)
Het Rotterdam project (RTL4)
Ik weet wie je bent (KRO-NCRV)
Klem (BNNVARA)
Paleis voor een prikkie (SBS6)
Project Rembrandt (NTR)
Rail away (EO)
Urk! (SBS 6)
Vroege vogels (BNNVARA)

 1. Presentatrice diep door het stof na belachelijk maken prins George (6) vanwege ballet
  UPDATE

  Presenta­tri­ce diep door het stof na belache­lijk maken prins George (6) vanwege ballet

  Good Morning America-presentatrice Lara Spencer (50) heeft zich de woede van duizenden kijkers op de hals gehaald na het publiekelijk belachelijk maken van prins George, de derde in lijn voor de Britse troonopvolging. Spencer barstte gisteravond in lachen uit toen ze onthulde dat de 6-jarige zoon van William en Kate Middleton balletlessen gaat volgen. ,,Jongetjes uitlachen omdat ze dansen, dat is zo triest!”
 2. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.