Sera in All Together Now.
Volledig scherm
Sera in All Together Now. © RTL

All Together Now sluit af met 875.000 kijkers

Een mooie afsluiter voor de laatste aflevering van het tweede seizoen van de zangshow All Together Now. 875.000 mensen zaten gisteravond aan de buis gekluisterd om te zien welk talent er met de titel vandoor zou gaan. Het programma scoort daarmee een negende plek in de lijst van best bekeken programma's, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Er waren gisteravond weer markante persoonlijkheden te zien in de zangshow. Zo maakten de Show Sisters hun entree in kleurrijke jurken, maar ging ook voormalig LA The Voices-zanger Remko Harms de uitdaging aan. Hoewel hij in eerste instantie genoeg punten scoorde om plaats te nemen in de top 3, moest hij later toch afzwaaien nadat een andere kandidaat beter in de smaak viel bij de honderd muziekkenners.

De grote winnares van de avond was de blonde Sera, die met haar stem de honderd juryleden omver wist te blazen. Ze nam het in de finale op tegen de 79-jarige Rotterdammer Jaap Hoogenhout en de Amsterdamse Miss Omayra Stuart. Sera's concurrenten kregen het echter niet voor elkaar om zoveel mogelijk juryleden aan hun kant te krijgen.

Op Wie is de Mol? stemden gisteravond ruim 2,3 miljoen kijkers af. Molloot Gudo Tienhooven deelt in zijn gloednieuwe Gudo Graaft zijn bevindingen over het hitprogramma. Andere programma's die het goed deden waren Wie ben ik (846.000) en Hoogvliegers (719.000). Naar het Achtuurjournaal keken 1.921.000 mensen.