Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Als het aan Talpa ligt gaan we gewoon weer lekker lachen om Peter die zijn personeel kleineert

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

22 reacties

 • Yzord Magdalena

  1 maand geleden
  Ik heb niks met Talpa en de Mols, maar alles door vrouwen over laten nemen is wel zo een dom idee dat alleen een vrouw dit kan zeggen. Schrijfster denkt dat alle mannen ineens John de Mol zijn en dat alle vrouwen zoals haar zijn. Dat is het toppunt van arrogantie. En net zo fout om een vredelievende samenleving te creeeren. Moet nog veel leren deze dame.
 • J Peters

  1 maand geleden
  Christiaan verdiesen. Je begrijpt niet wat ik bedoel. Ze kakeld en oordeelt over iedereen. Dit is niet goed dat is niet goed. Laat ze eerst naar haar eigen en verleden kijken. Ze is ook niet perfect toch?.
 • christiaan verdiesen

  1 maand geleden
  Hr peters erg triest voor je maar je begrijpt nog steeds niet wat rol van mevr de Jong is . dit is namelijk het werk van een TV recent is . als je dat niet begrijpt maak het dan niet persoonlijk waar ze wel of niet naar moet kijken!!
 • J Peters

  1 maand geleden
  Angela de jong heeft ook weer wat te zeuren. Kijk er dan gewoon niet naar als het je stoord. Zelf ben je ook niet zo een perfect persoon toch.
 • Daan Janssen

  1 maand geleden
  Eens met het verhaal, tot die laatste zin. Wat heeft dit ineens weer te maken met vrouwen? Die werken daar, dus die zijn net zo schuldig aan het minachten van de kijker en het uitzenden van drek. En anders kunnen ze tegenwoordig zo bij een ander bedrijf aan de slag.