Volledig scherm
Nancy Parker © WVUE FOX8

Amerikaanse nieuwspresentatrice omgekomen bij vliegtuigongeluk

Nancy Parker, een Amerikaanse presentatrice van de lokale zender WVUE FOX 8, is vrijdag omgekomen bij een vliegtuigongeluk in New Orleans. Dat melden Amerikaanse media. De 53-jarige Parker was bezig met een reportage in een stuntvliegtuig toen brand uitbrak in het toestel en het neerstortte. Ook piloot Franklin J.P. Augustus kwam om bij het ongeluk.

Parker werkte al 23 jaar bij WVUE FOX 8 en was volgens de zender een populair gezicht bij kijkers. Haar collega’s zijn erg aangedaan, laat de directeur weten in een verklaring. ,,We zijn een geweldige journalist en vriendin kwijtgeraakt, de gemeenschap in New Orleans en de televisiewereld is een ware schat verloren maar boven alles is haar familie een echtgenote, moeder en dochter kwijtgeraakt.”

Hoe de brand in het vliegtuig is uitgebroken is niet duidelijk. Dat wordt nu onderzocht.

  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”