Volledig scherm
© ANP

André en Bridget daten erop los

UpdateAndré Hazes en Bridget Maasland zijn, nu ze hun liefde niet langer onder stoelen of banken steken, aan het daten geslagen. De twee, die het momenteel ‘leuk hebben met elkaar’, werden eerder al gezien in een Italiaans restaurant in Amsterdam. Gisteravond had hun afspraakje een muzikaal tintje.

Volgens weekblad Weekend genoten André en Bridget eerder deze week van een heerlijk diner in restaurant Ceconni’s. Arm in arm verlieten ze het etablissement, waarna ze een taxi pakten. Op een foto die in handen is van Weekend is een lachende André te zien, met volgens het weekblad Bridget naast zich. 

Soho House is een private members-club die sinds vorig jaar een vestiging in het centrum van Amsterdam heeft. Niet-leden worden welkom geheten in Ceconni’s, waar huisgemaakte pizza’s, pasta’s en kleine hapjes uit de houtoven worden geserveerd. Dat het restaurant de mogelijkheid biedt te dineren in ‘privésetting’ is mogelijk de reden dat André en Bridget voor de horecagelegenheid kozen.

Ook gisteravond zagen de tortelduifjes elkaar. André zelf maakte tijdens een concert van de Amerikaanse rockband Greta Van Fleet in Afas Live een kort Instagramfilmpje waarin Bridget voorbijkomt. Te zien is hoe ze vanuit de zaal naar zanger Josh Kiszka luistert.

Dingen

Zondag kwam het nieuws naar buiten dat Dré en RTL-presentatrice Bridget (45) elkaar ‘meer dan leuk’ vinden. Een dag daarvoor verklaarde de 25-jarige zanger in een statement dat zijn relatie met Monique Westenberg was gestrand. Volgens André is hij niet bij haar weggegaan vanwege Bridget. ‘Ik voel weer dingen die ik in tijden niet heb gevoeld’, schreef hij op Instagram.

Die gevoelens zijn wederzijds, zei Bridget daarna. Tegen haar goede vriend, Radio 538-dj Frank Dane, verklaarde ze: ,,We moeten nog uitzoeken of er sprake is van een relatie. Zo lang zien we elkaar nog niet. Maar ja, ik ben wel verliefd.’’

Volledig scherm
Bridget is verliefd op André. © ANP Kippa

Kan je geen genoeg krijgen van Hazes? Bekijk dan de video's hieronder.