Instagramfoto van André Hazes en Bridget Maasland.
Volledig scherm
PREMIUM
Instagramfoto van André Hazes en Bridget Maasland. © instagram Andre Hazes

André en Bridget: het leken drie fantastische maanden

TijdlijnNa drie maanden is de relatie tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) voorbij. Drie maanden waar scriptschrijvers van een soap hun vingers bij af zouden likken. Een tijdlijn.

9 november 2019
André Hazes brengt naar buiten dat zijn relatie met Monique Westenberg, met wie hij in 2016 zoontje André kreeg, al ‘enkele maanden’ voorbij was. Monique zegt dat de zanger haar heeft laten weten dat hij gevoelens heeft voor een ander. ‘Wie het is, maakt het alleen nog maar pijnlijker’.

10 november
Een kleine dag na het nieuws van de breuk, blijkt dat André’s hart sneller klopt voor presentatrice Bridget Maasland. Ze blijken pas een week te daten, maar vinden elkaar ‘meer dan leuk’. 

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.