André Hazes.
Volledig scherm
André Hazes. © Marcel Wagenaar

André laat enorme tattoo zetten en Gwen mist knuffels

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

André Hazes is vandaag op de pijnbank gekropen voor een levensecht plaatje van zijn grote held Rocky.

Vier jaar geleden waren Monique Westenbergs naasten nog aanwezig bij de babyshower van haar en André. ‘Alle drie zijn er nu niet meer... iets wat we toen niet konden bedenken, maar zó fijn dat we dan in een tijd leven dat alles makkelijk gefilmd kan worden en dit soort beelden nog meer waarde krijgen’, schrijft de blondine.

Presentatrice Gwen van Poorten blikt lichtelijk sentimenteel terug op de tijd dat ze nog kon knuffelen met haar vriendin.

Boer Geert Jan heeft vandaag een maaimachine gekocht voor op de boerderij. En niet voor zichzelf, maar voor zijn toekomstige vriendin. ‘Ken ze dit gaan doen’, aldus de paardenfokker die het hoge gras filmt.

Biertje, bitterballen en een boekje: Jan Versteegh is een echte levensgenieter.

Tooske Ragas nam het er gisteren van: geen me-time, maar me-dag.

Goed nieuws voor Jada, het dochtertje van Robert Doornbos en Chantal Bles. Het meisje vocht tegen kanker, maar werd vorig jaar schoon verklaard. Vandaag was de uitslag van haar scan weer goed.

Rudolph van Veen is weer terug op 24Kitchen en deelt vandaag het recept van een betoverende taart op zijn Instagram-account. Het water loopt zijn fans in de mond.

Qmusic-dj’s Marieke Elsinga en Joost Swinkels bruinen wat bij onder het genot van een ijsje.

Als het aan Inge de Bruijn ligt, sport ze vaker buiten.

Rapper Ronnie Flex zoekt wat verkoeling op het water met dochtertje Nori. De kleine spruit kan zelfs al varen met behulp van haar vader.

Een baanbrekende vondst van Jim Bakkum. Door zijn dochtertje een pot vitaminepillen in de hand te geven, is knuffelen een stuk gezonder.

Zanger Dotan dacht tijdens deze fotoshoot vermoedelijk terug aan de ontmaskering van zijn trollenleger.

Een bijzonder nare start van de dag voor Jörgen Raymann. De comedian stond aan de verkeerde kant van zijn fiets en kon daardoor het sleutelgat van zijn slot niet vinden.

Sommige dingen kan je niet verzinnen! #hebikweer😂 #zomerfietser

39 Likes, 8 Comments - Jörgen Raymann (@jorgenraymann) on Instagram: "Sommige dingen kan je niet verzinnen! #hebikweer😂 #zomerfietser"

Xander de Buisonjé liet Wendy van Dijk ooit vlak voor hun huwelijk zitten. Dat zal bij dochtertje Céla-Lynn niet gebeuren.

Ranomi Kromowidjojo blijkt niet alleen hard, maar ook mooi te kunnen zwemmen.

Working on my artistic swimming skills 😂😂

1,996 Likes, 50 Comments - @ranomikromo on Instagram: "Working on my artistic swimming skills 😂😂"

Zangeres Maan de Steenwinkel verwachtte duidelijk een zeer lokaal buitje toen ze de studio in ging.

Connie Witteman is klaar met alle bewerkte kiekjes op Instagram en deelt een volledig natuurlijke foto.

Weinig mensen weten dat katten hun kopjes geven hebben afgekeken bij Bas Smit.

Kim Kötter heeft het sinds het opengaan van de scholen zó druk dat ze soms vergeet delen van haar lingerie uit te trekken.

Jochem van Gelder weet na zijn ontslag bij SBS dat er altijd ergens anders wel een deur opent.

Het poseergedrag van Romee Strijd is in tien jaar nauwelijks veranderd.

Menigeen zou zijn 75-jarige vader tijdens een luchtig potje tafelvoetbal voor de gezelligheid laten winnen. Dennis van der Geest niet.

Zangeres Merol moet het vanwege de coronacrisis lekker zonder de meiden weten te rooien, maar gelukkig heeft ze haar kledingkast nog.

Voor Tinder is het wat vroeg en dus gaat Brace gewoon via Instagram op zoek naar een vlam voor zijn zoon.

Sommige mensen klappen voor de tv als de koning te zien is. Stijn Fransen gaat naar de kapper voordat Mark Rutte een persconferentie geeft.

Acteur Mike Weerts vond het héérlijk om vanochtend vroeg in de zon te lopen. Aan zijn gezicht is dat verder niet te zien.

Nee, het gaat niet zó slecht met de luistercijfers van NPO 3FM dat dj Eva Koreman geen kleding meer kan betalen. Deze foto’s komen van een shoot voor &C.