Anouk
Volledig scherm
Anouk © ANP Kippa

Anouk wil extra maatregelen in The Voice wegens risico op coronabesmetting

Anouk wil niet het risico nemen om besmet te worden met het coronavirus tijdens de opnames van The Voice of Holland. Daarom wil de zangeres, die met heftige astma kampt, dat er extra maatregelen worden getroffen in het nieuwe seizoen van The Voice. Een woordvoerster van RTL bevestigt het nieuws. ,,We willen een zo veilig mogelijke invulling geven aan haar coachschap.”

 1. Gestrande Anouk na anderhalve maand Marokko terug in Nederland: ‘Enorm veel geluk gehad’

  Gestrande Anouk na anderhalve maand Marokko terug in Nederland: ‘Enorm veel geluk gehad’

  Anouk is, na wekenlang te hebben vastgezeten in Marokko, een van de 300 Nederlanders die eindelijk weer thuis is. De Haagse zangeres verraste vanmorgen vroeg haar vriend Dominique, die nergens iets vanaf wist en zich te pletter schrok toen Anouk hem wakker maakte. ‘Ik ben ontzettend dankbaar om weer met mijn gezin te kunnen zijn, en besef maar al te goed dat ik enorm veel geluk heb gehad om met de eerste vlucht mee naar huis te kunnen’, schrijft Anouk.
 2. Fred van Leer: ‘Drie dagen van de week gaan goed, de rest is overleven’

  Fred van Leer: ‘Drie dagen van de week gaan goed, de rest is overleven’

  Het lekken van een seksvideo, twee mannen die een poging tot een overval deden en een opname in het ziekenhuis: 2020 was geen makkelijk jaar voor Fred van Leer. Hoewel de Rotterdamse stylist niet bij de pakken neer is gaan zitten, geeft hij vandaag toe het toch nog wel erg moeilijk te hebben met alle gebeurtenissen. ‘Van de zeven dagen gaat het drie heel goed. De rest is overleven’, schrijft hij op Instagram.
 1. 1,5 meter afstand houden is geen probleem met deze lasers
  Play

  1,5 meter afstand houden is geen probleem met deze lasers

 2. Wilders en Rutte botsen om avondklok: 'Doe het nou niet'
  Play

  Wilders en Rutte botsen om avondklok: 'Doe het nou niet'