Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Arjen Lubach verpestte gisteravond niet alleen mijn leven, maar ook de tv-avond

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

22 reacties

 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  @Michel Fijen, gelukkig mag je alles zeggen in dit land. Ook als het de grootste flauwekul is. Zoals jouw bijdrage aan dit forum. Janine Abbring is helemaal niet de echtgenote van Kajsa Ollongren. Janine is al een tijdje met verslaggever Jeroen Wollaars. En die D66-agenda (wat is dat?) van Lubach zit er helemaal niet in. Dat zou je weten als je zou kijken.
 • P Langeveld

  2 maanden geleden
  Super column Angela. Zeer vermakelijk dat men de ironie er niet van inziet. Net zo min als in die van Lubach. Zie de mensen die in hun reactie over elkaar heen buitelen. Ik lach me dood.
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  Alcohol is een drug waar je niet vanaf komt. Tenzij je helemaal stopt.: je komt het overal tegen en er is altijd een reden om te drinken. Je kunt beter aan de heroïne zijn dan aan de drank. Want drank laat je niet los en oom Korsakov ligt op de loer.
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  @Geert en @ Mattie : een wijs man zei eens: Sommige mensen hebben liever gelijk, dan dat ze gelukkig worden.
 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  # Mattie Veld, je hebt wel een hele grote broek aan en je klopt jezelf erg graag op de borst: ik heb gelijk. Tjonge tjonge wat een narcistisch zelfbeeld. Blijf maar lekker bij je rechtse vriendjes. Lubach gezien vanavond? Jammer, of toch stiekem gekeken.