Wendy en haar dochter Lizzy
Volledig scherm
Wendy en haar dochter Lizzy © Instagram Rossana Kluivert

Arm zwerfhondje vernoemd naar dochter Wendy en Winston doet pikante bekentenis

showbytes updateKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Katja Schuurman kondigt nu alvast aan dat ze op 30 maart tussen 20.30 en 21.30 uur thuis het licht uitdoet.

Samantha de Jong (Barbie) ging, voordat ze vandaag een afspraakje had met Nederlandse mediapersoonlijkheid Michelle Kox, eerst nog even uitgebreid onder de zonnebank.

Onderweg na @michellakox met @maronhillofficial #michellakox #gezelligheid❤️ #onderweg

117 Likes, 13 Comments - Samantha de jong 🌟Barbie🌟 (@samantha_de_jong29) on Instagram: "Onderweg na @michellakox met @maronhillofficial #michellakox #gezelligheid❤️ #onderweg"

Kennelijk hadden Volendammers Nick Schilder en Simon Keizer elkaar een tijdje niet gezien, want het duo besloot vanavond gezellig bij te praten met een drankje. Simon met een groter glas dan Nick! 

Lonkt Douwe Bob naar een carrière over de grens? Hij volgt in elk geval Duitse conversatielessen. En dat bevalt hem goed.

Rossana Kluivert kreeg in haar zwerfhondenopvang op Curaçao bezoek van Wendy van Dijk en haar dochter Lizzy (9). Leuk voor Lizzy: er werd direct een arme pup naar haar vernoemd.

Winston Gerschtanowitz geeft het eerlijk toe: als hij een busje met pikante teksten en afbeeldingen ziet rijden, is de kans groot dat hij uit balans raakt.

Dit zou mij ook kunnen gebeuren!🤣

2,167 Likes, 156 Comments - Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) on Instagram: "Dit zou mij ook kunnen gebeuren!🤣"

Even voorstellen! Dit is de vader van presentator en hutspotfan Viktor Brand. Moeder Brand was er even niet vanwege een heupoperatie.

Op Times Square in New York stopte al het verkeer netjes voor de overstekende actrice Stijn Fransen.

Volgens actrice Tamara Brinkman krijg je ‘zo veel terug’ van je uitsloven met een personal trainer. Not.

Het welkomstdiner van Kaj Gorgels voor zijn bloedmooie vriendin Jessie Jazz (die terug is van vakantie): kaasoevlees en visstiks.

Patty Brard zit ontzettend na te genieten van haar 64ste verjaardag, maar heeft wel wat goed te maken met haar buren.

Een vers raadseltje van illusionist Victor Mids: kijk even goed naar dit rode knutselpapiertje.

Gooische vrouw Pauline Wingelaar heeft haar grote zonnebril en zoontje Diederik ‘Died’ mee naar Frankrijk genomen.

Geraldine Kemper is er op wintersport naar eigen zeggen elke dag vroeg uitgegaan zodat ze lekker op tijd aan de bier en schnapps kon.

Barry Atsma lag er afgelopen weekend lekker loom bij in zijn kleurrijke hangmat in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn, waar hij samenwoont met musicalactrice Noortje Herlaar.

Nicolette Kluijver is tijdens een bezoekje aan de sjieke haarsalon van Rob Peetoom in de problemen geraakt. La Kluijver is haastig op zoek naar een nieuwe parkeerplek en loopt nu het risico dat ze er of kaal of met een platinablonde coupe vanaf komt. Iemand die er in ieder geval om kan lachen is haar man Joost, die zegt de situatie hilarisch te vinden.

En nu maar hopen dat ik snel een parkeerplaats kan vinden anders ben ik straks kaal! 😳

1,662 Likes, 123 Comments - Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on Instagram: "En nu maar hopen dat ik snel een parkeerplaats kan vinden anders ben ik straks kaal! 😳"