Volledig scherm
Ava Max © YouTube

Ava Max en James Morrison treden op tijdens finale The Voice

De Britse singer/songwriter James Morrison treedt vrijdag op tijdens de finale van The Voice of Holland. Ook Ava Max en Guy Sebastian wagen zich aan een optreden tijdens de live show, meldt RTL.

Guy Sebastian uit Australië staat momenteel in de Nederlandse hitlijst met het nummer Before I Go. Hij neemt later dit jaar plaats op een rode coachstoel in The Voice Australia. Ava Max, ook wel de lookalike van Lady Gaga, scoorde onlangs een monsterhit met het nummer Sweet but Psycho.

In de finale strijden kandidaten Dennis, Patricia, Menno en de band Navarone om een platencontract. De halve finale afgelopen vrijdag werd door 1,6 miljoen mensen bekeken.

Volledig scherm
James Morrison. © EPA
  1. The Voice Kids-coaches ‘vechten’ om George Michael-superfan Samuel (11)
    video

    The Voice Kids-coa­ches ‘vechten’ om George Mi­chael-superfan Samuel (11)

    George Michael-superfan Samuel (11) heeft vanavond met het grootste gemak meerdere stoelen omgedraaid gekregen tijdens de blind auditions van The Voice Kids. Hij zong echter geen nummer van zijn grote held maar tot grote verbazing van coaches Anouk, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B de Nederlandstalige klassieker Stil in mij van Van Dik Hout. ,,Jij hebt iets in je waardoor ik gewoon moést draaien”, jubelde Borsato.