David Beckham
Volledig scherm
David Beckham © AFP

Beckhams kopen appartement in Miami van 22 miljoen dollar

David Beckham, de grote kracht achter de Amerikaanse voetbalclub Inter Miami FC, heeft een optrekje in het zonnige Miami aangeschaft. Samen met zijn vrouw Victoria kocht hij een appartement van bijna 22 miljoen euro in het prestigieuze One Thousand Museum gebouw. Dit meldt The Daily Mail.

Het appartement is ontworpen door de inmiddels overleden architect Zaha Hadid. Het hypermoderne gebouw heeft zelfs een eigen landingsplaats voor helikopters op het dak, evenals een groot zwembad, een gym met de laatste technische snufjes, een spa, een beautysalon en een barretje met verse sapjes.

Het gebouw is 215 meter hoog en is daarmee een van de hoogste gebouwen van de stad. Architect Hadid ontwierp ook het MAXXI Museum in Italië, het Guangzhou Opera House in China en was een van de ontwerpers van een voetbalstion voor het WK in Qatar in 2022.

Voor de Beckhams is dit niet het enige huis dat ze bezitten. Het stel heeft ook nog een huis ter waarde van ruim 34 miljoen euro in Londen en een huis buiten de stad in de streek Cotswolds dat 6,5 miljoen euro waard is.