Bijna geen talkshows meer in top 10 kijkcijfers

videoKijkers lijken dit nieuwe televisieseizoen de grote dagelijkse talkshows moeilijk te kunnen vinden. De afgelopen vijf werkdagen stonden er vrijwel geen praatprogramma’s meer in de top 10 van best bekeken uitzendingen. Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

5 reacties

 • Johann Janssen

  9 maanden geleden
  als je er een paar hebt gezien dan weet je het wel. als ze kijkers willen trekken zullen ze toch met een betere programmering moeten komen. dit geld ook voor het Nos journaal waar je zogenaamd nieuws kunt kijken. nieuws wat voor menige burger totaal on interessant is.
 • W Konincks

  9 maanden geleden
  Overdaad schaadt ...
 • Ronald Wintjens

  9 maanden geleden
  Zijn toch ook vaak waardeloos!
 • A. Diepeveen

  9 maanden geleden
  Logisch. Wat er over is dat noemt men ook bullshit
 • m bruijn

  9 maanden geleden
  De talkshows zijn een complete minachting van het kijkerspubliek. Politiek correct gewauwel als tijdvulling.
 1. Josje Huisman (36) na haar scheiding: ‘Misschien is uit elkaar gaan een vorm van liefde’
  PREMIUM

  Josje Huisman (36) na haar scheiding: ‘Misschien is uit elkaar gaan een vorm van liefde’

  Josje Huisman (36) heeft haar leven een nieuwe draai gegeven. Ze woont weer in Nederland, ze maakt hoeden in plaats van muziek en ze trekt er regelmatig met haar camper ‘Chateau Jos’ op uit, samen met zoontje Kamari (3). Al meer dan een jaar is ze uit elkaar met de papa van haar kind. Nu vertelt ze voor het eerst aan Het Laatste Nieuws hoe ze er opnieuw bovenop krabbelde en ze deelt haar dromen voor de toekomst. ,,‘Ben jij euh … Josje niet?’ Dat gebeurt steeds minder.”