Volledig scherm
© YouTube

Blof-hit Zoutelande op weg naar record in Top 40

videoZoutelande van BLØF en Geike Arnaert is een van de meest succesvolle Nederlandstalige hits in de Top 40. Het nummer staat deze week voor de tiende week op de eerste plek. Slechts drie Nederlandstalige nummers hielden de koppositie langer vast.

Dromen zijn bedrog van Marco Borsato blijft de succesvolste Nederlandstalige hit in de Top 40. Het lied voerde de hitlijst in 1994 twaalf weken aan. Ook Borsato's Rood behoort tot de populairste Nederlandstalige hits; dat nummer stond elf weken op nummer één. Blijf bij mij van André Hazes en Gerard Joling ging elf weken aan kop.

Zoutelande voert de Top 40 sinds eind januari aan, maar staat al sinds november in de hitlijst. Het is de tweede nummer 1-hit van BLØF na Holiday In Spain.

  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”