Michella Kox
Volledig scherm
Michella Kox © Erik van 't Hullenaar

BN’ers bezorgd om coronavirus: ‘Ik ben echt bang’

Het om zich heen grijpende coronavirus gaat ook beroemd Nederland niet in de koude kleren zitten. Verschillende BN’ers uiten op sociale media hun zorgen over de uitbraak in Nederland. 

Arnhemse realityster Michella Kox bekent in een video op Facebook dat ze zich al een hele poos niet fit voelt en vreest dat het virus haar te pakken heeft. ,,Ik ben echt bang, ik schijt in mijn broek’’, zegt Kox. 

De Nederlandse YouTube-ster Mascha Feoktistova (33), bekend van Beautygloss, zou over twee weken een reisje naar Dubai maken, maar heeft die toch maar geannuleerd. Op Instagram zegt ze ,,We vinden de situatie omtrent het coronavirus toch iets te eng. Ik ben zwanger en we weten niet wat er kan gebeuren.”

Mascha Feoktistova
Volledig scherm
Mascha Feoktistova © Frank Jansen

Ook Roy Donders krijgt de bibbers van het coronavirus, vooral nu het virus in zijn geliefde Tilburg is opgedoken. ,,Ik heb toevallig ook een vriendinnetje in het ziekenhuis liggen, dus we zijn ook allemaal best vaak in het ziekenhuis nu’’, aldus Donders tegenover Shownieuws. Toch probeert de Brabander ook nuchter te blijven. ,,Degene die opgenomen is in het ziekenhuis ligt volgens mij lekker in quarantaine, dus wat dat betreft is er nog niet zo veel aan de hand, maar het is natuurlijk wel schrikken als je ineens zo’n bericht krijgt dat er in je woonplaats iemand is die het heeft. Heel mijn familie woont hier.’’

Volledig scherm
© ANP Kippa

Wees gerust: actrice Carly Wijs is vrij van corona, zo verzekert ze haar fans op Instagram. ‘Ik wil even delen dat ik niet in paniek ben over het coronavirus, want ik heb geen Carnaval gevierd’, schrijft Wijs. 

Mariska Bauer neemt alle tumult rond het virus niet te serieus. ‘Eet tegen het coronavirus elke dag vijf teentjes knoflook. Het helpt geen bal, maar iedereen blijft wel op een veilige afstand’, grapt ze op Facebook.

En eerder legde Chantal Janzen in een videootje haarfijn uit hoe je met het coronavirus moet dealen.