BNR zet video ‘snuivende’ Talitha Muusse in scène, Yvonne Coldeweijer trapt erin en deelt ‘juice’

Met video'sYvonne Coldeweijer, die achter Nederlands bekendste juicekanaal Life of Yvonne zit, is in een journalistieke stunt getrapt van radiozender BNR. Die zette een video in scène waarin het leek alsof presentatrice Talitha Muusse cocaïne snoof op het toilet. Daarmee wilde de zender aantonen hoe juicekanalen te werk gaan en hoe makkelijk het is om via die weg onwaarheden te verspreiden.

10 reacties

 • Bart Lambrechts

  3 weken geleden
  Dit is gewoon een onderdeel van vies pesten. ' Hij zei dit over je vader of moeder '. Waardoor een niets vermoedend persoon of kind klappen of problemen krijgt en doordat andere mensen niet zelf nadenken en zich als roedel dieren gedragen mee gaan in het geen wat geen enkel feit. Dit soort misselijkmakende personen doen alles om zich beter te voelen door pure provocatie maar vervolgens geen verantwoordelijkheid te nemen voor hun daden.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  @Gijs je laat wel merken dat je al helemaal door dit soort roddelrubrieken bent ingepalmd.
 • Michel Van de Zand

  1 maand geleden
  De mens is een kuddedier, als de 1 iets zegt dat neemt de ander het vaak al als waarheid aan. Denk maar eens aan de laatste 2 jaar. Het maakt dan niet meer uit dat anderen een beter kloppend verhaal hebben. Dit is een psychologisch spel welke vooral in DH heel veel wordt toegepast. Voor de rest precies wat al gezegd is het nivo van de vlogger bepaald ook het nivo van de volgers.
 • Yoshua Kreukniet

  1 maand geleden
  Duidelijk dat er bij BNR niet op bij de toiletten coke wordt gesnoven. Dan blijft de vraag: waar snuiven de BN-ers van BNR dan wel coke? Kan me niet voorstellen dat BNR fake nieuws zou brengen dat er bij BNR helemaal niemand coke snuift, zelfs niet op het toilet.
 • m bruijn

  1 maand geleden
  Belachelijke aandachttrekkerij. Zijn er geen echte onderwerpen meer?