Boef deelt 263 cadeaus uit in azc

VIDEORapper Boef kocht 263 cadeaus en verraste daarmee gisteren de kinderen in een asielzoekerscentrum in Katwijk. De kinderen reageerden uitzinnig.

Boef kocht de halve Intertoys leeg om voor Sinterklaas te kunnen spelen. In zijn Instagram Stories is een uitgebreid verslag te zien. Hij is blij met alle hulp van de speelgoedwinkelmedewerkers, die geduldig 209 pakjes inpakten - de overige cadeaus kocht hij in een parfumerie.

Even later, met een goed gevulde bestelbus, ging Boef op weg naar Katwijk waar de populaire rapper door blije kinderen werd onthaald. Toen hij vervolgens de pakjes tevoorschijn haalde, reageerden ze uitzinnig. De wat oudere kinderen zongen uit volle borst mee met zijn hits. Boef hielp intussen met uitpakken en knuffelde zijn fans. 

Boef is vrijgevig deze maand. Eerder deze week kondigde hij al aan met kerst duizend euro te verloten onder scholieren die een 9+ halen op een toets.

Volledig scherm
Boef sorteert cadeautjes © Instagram
Volledig scherm
Boef helpt met uitpakken. © Instagram
Volledig scherm
Boef sjouwt cadeaus naar het bestelbusje. © Instagram
Volledig scherm
De bon van Boef. © Instagram
Volledig scherm
Boef in het AZC. © Instagram
  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’