Boer zoekt vrouw-veteranen raken niet uitgepraat over kledingflop van Wendy: ‘Kind, doe uit die jurk!’

Boer zoekt vrouw-veteranen Jos en Dycke keken zondag met verbazing naar Wendy, de date van Rob die in haar korte bloemenjurk de paarden ging voeren. ,,Doe uit, die jurk! Doe iets anders aan!” Maar het duo had ook een paar verbeterpuntjes voor gastheer Rob.

4 reacties

 • Arie van Doorn

  2 maanden geleden
  Ik dacht dat er wel andere dingen spelen om je druk om te maken.
 • A. Diepeveen

  2 maanden geleden
  Toppunt van anti emancipatie. We / de vrouwen gaan met bzf 100 jaar terug in de tijd. Terug in het rollenpatroon van toen. Mooi zijn, goed luisteren, lief lachen en samen gedwee de man behagen. Bijzonder belachelijk!
 • Ankie Bronckhorst

  2 maanden geleden
  Wat een degelijk stel zijn die Dyke en Jos toch. Hartstikke leuk die jurk en natuurlijk heeft ze er goed over nagedacht. Ze wilde het verschil maken en dat werkt. haar lange benen mogen gezien worden en dat werk op de boerderij is alleen maar voor de bühne. De kersenboer is al verkocht. Ik denk wel dat Wendy een leukere man kan krijgen. Hij gaat haar vervelen.
 • E Ceulemans

  2 maanden geleden
  Elorette toch?
 1. ‘Matthijs van Nieuwkerk is niet op aarde om quizjes te presenteren’
  AD Media podcast

  ‘Matthijs van Nieuwkerk is niet op aarde om quizjes te presente­ren’

  Het mediapanel zat natuurlijk voor de buis voor de kersverse programma’s van Matthijs van Nieuwkerk. Een mager scorende popmuziekshow POP22 en een redelijk scorende quiz The Connection. Ondanks de tegenvallende cijfers is het panel wel positief over de muziekshow, maar niet onverdeeld enthousiast over de beter scorende quiz. ‘Matthijs van Nieuwkerk is immers niet op aarde om quizjes te presenteren!’