Bohemian Rhapsody voor 19de keer op 1 in Top 2000, Coldplay stijgt naar plek 5

Queen staat dit jaar voor de negentiende keer met Bohemian Rhapsody bovenaan de Top 2000 van NPO Radio 2. Danny Vera, in 2020 nog de nummer 1, is net als vorig jaar met Roller Coaster te vinden op de tweede plaats. De top drie wordt gecompleteerd door de Eagles met Hotel California. Dat werd vanmiddag door Ruud de Wild onthuld in het Top 2000 Café in Beeld & Geluid in Hilversum. Coldplay is met Fix You van de elfde naar de vijfde plek gestegen.

5 reacties

 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Mammaaaaaah! Oeoeoeoehoeoeoe! Pfff.
 • Jessica Berends

  2 maanden geleden
  En iedereen die het er niet mee eens is kan natuurlijk gewoon luisteren naar een van die andere eindejaarslijstjes op een ander station. Voor elk wat wils, toch? Dit is wat Radio2-publiek denkt en ik denk dat er genoeg leuks en verrassends in de lijst te vinden gaat zijn. En genoeg onbegrijpelijke keuzes, zoals die Danny Vera met z'n niemendalletje. ;)
 • John van Meer

  2 maanden geleden
  Ik mis nog steeds de Highwaymen met Me And Bobby McGee
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Smaken verschillen. Gelukkig.
 • Ronnie Hendriksen

  2 maanden geleden
  Elke keer het zelfde< heb weinig vertrouwen op dat deze stemgang net als vorig jaar Het nummer met een mooi slot accoord op 1. Maar de echte nummer 1 is en blijft The Eagels met Hotel California dus ook dit jaar houd de Top 2000 op na het nummer op plaats 3.