Bridget Maasland en Andre Hazes.
Volledig scherm
Bridget Maasland en Andre Hazes. © privebeeld

Bridget: Het ging mis met André ná vakantie op Curaçao

Bridget Maasland en André Hazes hebben hun relatie verbroken ná een vakantie op Curaçao. Tijdens de vakantie was er nog niets aan de hand.

Dat heeft Maasland maandag in een korte verklaring laten weten aan RTL Boulevard, het programma dat zij vaak presenteert. Zij was zelf niet aanwezig en werd ook niet sprekend opgevoerd. Maar de mede-presentatoren citeerden naar eigen zeggen uit haar verklaring.

De korte reactie van Maasland in het programma kan opmerkelijk worden genoemd. Het ex-koppel vroeg eerder op de dag met klem aan de media om ze vooral met rust te laten om de breuk in stilte te kunnen verwerken.

Schuld van de media
Maandagochtend werd bekend dat André en Bridget na drie maanden uit elkaar zijn. Ze gaven de media deels de schuld van het stuklopen van hun romance. ,,Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, zo gaven ze aan tegenover RTL Boulevard.

Het tweetal liet de afgelopen maanden geen kans onbenut om te melden hoe verliefd zij waren. Zij noemden elkaar voor de camera's van alle showbizzrubrieken elkaars ‘grote liefdes’ en ‘soulmates’.

Bekijk hieronder onze video's over André Hazes.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.