Volledig scherm
Presentatrice Shelly Sterk © Management Shelly Sterk

Bridget is blij met haar hondje en Shelly gaat op een avond zonder kleine lekker aan de zuip

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Presentatrice Shelly Sterk heeft een avondje zonder kleine en gaat lekker aan de zuip. ,,Drie keer raden waar we over kletsen.”

Zanger Simon Keizer geeft zich bloot. ,,Zijn jullie er klaar voor?”

Acteur Ruben van der Meer deelt een kiekje uit de oude doos. ,,1997, met nog een vers litteken op mijn hoofd vanwege glas koppen.”

Presentatrice Bridget Maasland is niet alleen gelukkig met haar nieuwe liefde André Hazes, maar ook met haar hond. ,,Altijd lief, altijd blij!”

Jan Versteegh gaat vanavond uit de kleren tijdens een strippershow, maar wél voor een goed doel. ‘Hiervoor maak ik graag een uitzondering', doelt hij op de campagne Check zijn zaakje.

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd, zo valt op te maken uit een vrolijke foto die Leontine Borsato deelt.

Patty Brard mist haar eigen viervoeters zo erg, dat ze in Taiwan twee hondjes heeft gekidnapt. 

Olcay Gulsen heeft een nieuwe coupe en die bevalt haar fans erg goed. Daarom geeft de ontwerpster en presentatrice vandaag prijs hoe je de kleur het beste kunt bijhouden.

Connie Witteman is helemaal terug op Instagram en heeft ook vandaag weer een wijze les voor al haar fans. ‘Eerlijkheid is de sleutel tot vertrouwen... die je nooit meer kunt laten bijmaken als het gebroken is...’

Het komt niet vaak voor dat de familie Gerschtanowitz zo uitgedost is, dus ‘als het dan allemaal strak en georganiseerd is moet dat op de kiek', vindt Renate.

Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze op de foto staan met prins Albert en prinses Charlene van Monaco. Voormalig zwemster Inge de Bruijn wél.

Bibi Breijman verlangt vandaag naar wat zonnestralen op een fijne vakantiebestemming.

  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”