Prins Charles praat met Daniel Craig.
Volledig scherm
Prins Charles praat met Daniel Craig. © AFP

Britse royals verschijnen bij première James Bond: 007 in gesprek met prins Charles

fotoreeksDe nieuwe James Bond-film No Time To Die heeft de goedkeuring gekregen van de Britse royals. Op de rode loper bij de wereldpremière verschenen prins Charles en prins William met hun echtgenotes. In de Royal Albert Hall spraken zij met castleden Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux en Lashana Lynch.  

 1. Lange Frans weer teruggekeerd op YouTube: ‘Soms moet je weer op 0 beginnen’

  Lange Frans weer terugge­keerd op YouTube: ‘Soms moet je weer op 0 beginnen’

  Lange Frans is teruggekeerd op YouTube, dat heeft de rapper vandaag via Twitter bekendgemaakt. Zijn YouTube-account werd in oktober 2020 en januari 2021 door YouTube verwijderd. Dat gebeurde onder meer omdat de rapper volgens YouTube regels over intimidatie, bedreigingen en cyberpesten zou schenden. Aanleiding was onder meer zijn gesprek met Janet Ossebaard in zijn podcast. De twee hadden het onder meer over een aanslag op premier Rutte.
 2. De verrukkelijke Netflix-serie Wednesday is Riverdale zonder zeepgeur
  Recensie

  De verrukke­lij­ke Net­flix-se­rie Wednesday is Riverdale zonder zeepgeur

  Goed nieuws voor iedereen die Tim Burton - dankzij films als Beetlejuice, Edward Scissorhands en The Nightmare Before Christmas de koning van de onschuldige gothic-cinema - de laatste jaren heeft gemist. De verrukkelijke Netflixserie Wednesday, over de morbide tienerdochter uit de beroemde Addams Family, is zijn beste werk sinds de musicalverfilming Sweeney Todd uit 2007. Het komt allemaal wat aarzelend uit de startblokken, maar tegen het eind van de eerste episode ligt binge-gevaar op de loer.