Volledig scherm
© ANP Kippa

Carlo Boszhard spreekt stem in van The Grinch

Carlo Boszhard gaat de stem inspreken van kerstgriezel The Grinch. In de originele Engelse versie van de animatiefilm neemt Benedict Cumberbatch deze taak op zich, meldt The Hollywood Reporter.

De nieuwe Grinch-film wordt gemaakt door Illumination Entertainment, bekend van Despicable Me (Verschrikkelijke Ikke), Minions, Huisdiergeheimen en Sing

Vandaag werd een eerste trailer van de animatiefilm uitgebracht. In de trailer wordt de gemene Grinch gewekt door een wekker die continu het nummer Happy van Pharrell Williams speelt. ,,Vandaag zullen we gemene dingen doen en dat doen we met stijl'', horen we The Grinch zeggen. Dat begint met het stelen van boodschappen van de bewoners van Whoville. In de trailer is ook Max, de vertrouwde sidekick van het groene monster, te zien.

Universal Pictures International brengt de animatiefilm op 28 november uit in de Nederlandse bioscopen.

  1. Thomas van der Vlugt wint AD-award op YouTube-festival VEED
    prijzenregen

    Thomas van der Vlugt wint AD-award op You­Tu­be-fes­ti­val VEED

    De Nederlandse YouTube-ster Thomas van der Vlugt (25) heeft vandaag op het VEED-festival in Amsterdam de AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs gewonnen. De onderscheiding werd hem uitgereikt tijdens de VEED Awards: de Oscars van de Nederlandse YouTube industrie. Van der Vlugt kreeg de prijs (10.000 euro) vanwege de journalistieke manier waarop hij werk maakt voor het filmkanaal. Vorig jaar won Défano Holwijn.