Volledig scherm
© ANP Kippa

Carlo Boszhard spreekt stem in van The Grinch

Carlo Boszhard gaat de stem inspreken van kerstgriezel The Grinch. In de originele Engelse versie van de animatiefilm neemt Benedict Cumberbatch deze taak op zich, meldt The Hollywood Reporter.

De nieuwe Grinch-film wordt gemaakt door Illumination Entertainment, bekend van Despicable Me (Verschrikkelijke Ikke), Minions, Huisdiergeheimen en Sing

Vandaag werd een eerste trailer van de animatiefilm uitgebracht. In de trailer wordt de gemene Grinch gewekt door een wekker die continu het nummer Happy van Pharrell Williams speelt. ,,Vandaag zullen we gemene dingen doen en dat doen we met stijl'', horen we The Grinch zeggen. Dat begint met het stelen van boodschappen van de bewoners van Whoville. In de trailer is ook Max, de vertrouwde sidekick van het groene monster, te zien.

Universal Pictures International brengt de animatiefilm op 28 november uit in de Nederlandse bioscopen.

  1. Jan Smit woest: optreden Nijmegen voor vanavond  gecanceld vanwege verbouwing concertzaal
    Update

    Jan Smit woest: optreden Nijmegen voor vanavond gecanceld vanwege verbouwing concert­zaal

    NIJMEGEN - Jan Smit (32) moet zijn fans vandaag teleurstellen. De zanger zou vanavond een concert geven in Nijmegen in Concertgebouw De Vereeniging, maar nu blijkt dat het pand nog lang niet toegankelijk is wegens verbouwingen. De Volendammer is pissig en doet op Instagram zijn verhaal. ,,Ik vind het bijzonder teleurstellend dat wij hier op geen enkele wijze eerder van op de hoogte zijn gesteld!”