Volledig scherm
Caroline van Eeden © SBS

Caroline van Chateau Meiland getroffen door burn-out

De huisvriendin van de populaire familie Meiland, Caroline van Eeden, is getroffen door een burn-out. Dat heeft een woordvoerder van Talpa aan Shownieuws bevestigd.

Van Eeden geniet nu van een vakantie; zij plaatst op Instagram kiekjes. Ze zal niet aanwezig zijn bij het Televiziergala dat volgende week plaatsvindt. ,,Caroline heeft ons laten weten dat zij niet aanwezig is op het Televizier-Ring Gala, omdat haar gezondheid dat op dit moment niet toelaat.

Zij is wel ontzettend trots op de nominatie en gaat de avond via de tv volgen en op afstand meegenieten van het festijn. De familie Meiland en iedereen die betrokken is bij het programma begrijpt de beslissing van Caroline en hoopt dat ze op haar eigen wijze meegeniet van deze bijzondere avond en alle eer die zeker ook haar toekomt”, zegt de manager van de familie.

Commotie
Eerder was er commotie omdat Van Eeden plotsklaps het kasteel had verlaten vanwege heimwee en irritaties, maar zij keerde vervolgens terug om de opnames af te ronden.

Het programma over een familie die in Frankrijk een kasteel runt is een van de kijkcijferhits van SBS. Martien en zijn vrouw Erica deden in 2006 mee aan het programma Ik vertrek. 

In Chateau Meiland zien kijkers hoe het stel met hun dochter Maxime en huisvriendin Caroline een chambres d’hôtes runnen in een kasteel, terwijl ze tegelijkertijd aan het verbouwen zijn.