Volledig scherm
Van links naar rechts: René van Kooten, Gerrie van der Klei, Tessa Sunniva van Tol, Milan van Waardenburg, Ad Knippels en Ellen Evers. © Roy Beusker/Stage Entertainment

Cast Anastasia telt feestelijk af naar première

Over ruim een maand gaat de Broadway-musical Anastasia in première in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De al druk repeterende cast staat daar vandaag op feestelijke wijze bij stil met een banket in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen.

De acteurs kijken er enorm naar uit om de voorstelling op te voeren vanaf 5 september, de première volgt op 22 september. De cast, met Tessa Sunniva van Tol, Milan van Waardenburg en René van Kooten, is al sinds begin van de maand aan het repeteren. Stage Entertainment-directeur Albert Verlinde is erg trots op wat er gaat komen. ‘Anastasia is de toekomst’, sprak hij de aanwezige pers enthousiast toe tijdens het banket.

Anastasia, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 1997, vertelt het verhaal over het weeskind Anya (Van Tol) dat zich niets herinnert van haar verleden en op zoek gaat naar haar geschiedenis. Op de hielen gezeten door de meedogenloze Sovjet-officier Gleb (Van Kooten) vlucht Anya naar Parijs en valt ze voor Dmitry (Van Waardenburg).

The Lion King
Op Broadway was de musical twee jaar te zien. Naast een Nederlandse versie, geproduceerd door Albert Verlindes Stage Entertainment, komen er ook producties in onder meer Australië, Japan en Mexico. Milan vertolkte de rol van Dmitry eerder ook al in de Duitse Anastasia.

De musical volgt The Lion King op in het AFAS Circustheater. Voor de Disney-musical viel vorige maand na drie jaar het doek. 

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.