R. Kelly
Volledig scherm
R. Kelly © AP

Chicago laat aanklachten wegens seksueel misbruik van R. Kelly vallen

Chicago gaat de Amerikaanse zanger R. Kelly niet vervolgen wegens seksueel misbruik. Dat heeft de openbaar aanklager maandag gezegd. Volgens Kim Foxx belandt de gevallen R&B-ster wegens twee andere veroordelingen al voor tientallen jaren in de cel en is er daarmee voldoende gerechtigheid geschied.

 1. Kijkers talkshow Arjen Lubach komen superlatieven tekort voor optreden Herman Finkers

  Kijkers talkshow Arjen Lubach komen superlatie­ven tekort voor optreden Herman Finkers

  ‘Een mens van absolute topkwaliteit', ‘een levende legende’ en ‘de beste gast van het seizoen’. De kijkers van De Avondshow met Arjen Lubach zijn lyrisch over het optreden van Herman Finkers. De Almelose cabaretier wordt dit jaar 69 en straalde bij zijn bezoek aan de eigenzinnige talkshow. „Ik vind het sowieso leuk om eens te gast te zijn bij een jongerenprogramma”, begon hij met een glimlach.
  Almelo
 2. Dungeons & dragons: verrukkelijke fantasy-kolder is ook geschikt voor niet-nerds
  recensie

  Dungeons & dragons: verrukke­lij­ke fantasy-kol­der is ook geschikt voor niet-nerds

  Het rollenspel Dungeons & dragons, waarbij spelers een door tovenaars en trollen gedomineerde wereld in hun hoofd tot leven wekken, werd al tig keer onterecht doodverklaard. Het werd gelanceerd in de jaren 70, is al enkele jaren opnieuw hip en inmiddels het vertrekpunt van een grote publieksfilm. Het klinkt als een puur commerciële aangelegenheid, maar de film komt soms dicht bij het plezier van de originele Pirates of the Caribbean uit 2003.