Chrissy Teigen en John Legend hebben hun derde kindje verloren.
Volledig scherm
Chrissy Teigen en John Legend hebben hun derde kindje verloren. © EPA

Chrissy Teigen en John Legend verliezen zoontje kort na geboorte

Een zwarte dag voor Chrissy Teigen en John Legend. Het stel heeft hun derde kindje, een jongetje dat ze de naam Jack hebben gegeven, verloren na de geboorte. Dat maakten de twee bekend op sociale media. ‘Het spijt ons dat de eerste minuten van je leven zoveel complicaties kenden, dat we je niet konden geven wat je nodig had’, schrijft een gebroken Teigen bij een aantal heftige foto’s van na de bevalling.

  1. Johnny de Mol onder vuur na ‘grensoverschrijdend gedrag’, Talpa reageert

    Johnny de Mol onder vuur na ‘grensover­schrij­dend gedrag’, Talpa reageert

    Johnny de Mol heeft zich de woede op de hals gehaald van kijkers van het programma Thank You For The Music. In de uitzending van vrijdagavond is te zien hoe de presentator achter een kandidaat gaat staan, zijn armen om zijn middel slaat en meerdere malen in zijn nek ruikt. Kijkers zijn geschokt en beschuldigen De Mol van ‘ongepast’ en ‘grensoverschrijdend gedrag’. Talpa stelt echter dat het fragment uit zijn verband is getrokken.
  2. Gouden Kalf-winnaar Buladó hit in bioscopen: bijna 28.000 bezoekers

    Gouden Kalf-win­naar Buladó hit in bioscopen: bijna 28.000 bezoekers

    De film Buladó, die begin oktober werd bekroond met een Gouden Kalf voor beste film, is een hit in de Nederlandse bioscopen. De magisch-realistische film met in de hoofdrol acteur Everon Jackson Hooi, heeft volgens producent Keplerfilm en distributeur Gusto deze maand bijna 28.000 bezoekers getrokken. Dit is een prestatie in coronatijd; sommige kleine bioscopen zijn dicht en de theaters die wel open zijn, mogen niet meer dan dertig bezoekers per zaal ontvangen.