Volledig scherm
Paskal Jakobsen. © ANP Kippa

Concert at Sea is helemaal uitverkocht

Concert at SEA 2017 is helemaal uitverkocht. De laatste 20.000 losse dagkaarten gingen vanochtend binnen een uur over de toonbank. Vorige week werden in hetzelfde tijdsbestek alle weekendkaarten verkocht. Het festival, dat op 30 juni en 1 juli wordt gehouden, verwacht 40.000 bezoekers.

Quote

Dit is weer een nieuwe mijlpaal voor ons festival

Paskal Jakobsen

,,Het is ongelofelijk dat het allemaal zo snel is gegaan'', zegt BLØF-zanger Paskal Jakobsen. ,,Dit is weer een nieuwe mijlpaal voor ons festival. We hebben er heel veel zin om er weer een prachtige editie van te maken komende zomer.''

Op social media reageren veel mensen teleurgesteld omdat het hen niet lukte om een kaartje te bemachtigen. Inmiddels staan er al honderden oproepen op sites als ticketswap.nl van mensen die op een andere manier proberen aan kaartjes te komen.

Anouk
Tijdens het festival op de Brouwersdam in Zeeland spelen behalve gastband BLØF onder andere Kensington, Anouk, Doe Maar, Racoon, UB40, Tom Odell en Broederliefde. Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is een van de grootste festivals van Nederland met 40.000 bezoekers per dag. Het is tevens het paradepaardje van de band BLØF, die het festival in 2017 voor de twaalfde keer organiseert.

Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, de lage toegangsprijs en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.