Volledig scherm
© ANP Kippa

Corry 'King' door Robinson nu ook op Instagram

Corry Konings (67) heeft de social media te pakken. De zangeres die ‘wel wat aan Facebook deed’, zit sinds korte tijd op Instagram. ,,Door Expeditie Robinson”, zegt Konings die dit seizoen één van de 21 kandidaten op het eiland is. Het programma is vorige week begonnen.

,,Ik dacht: dan is het eigenlijk óók wel om via Instagram iets te laten horen of zien. En de reacties te bekijken, of anderen te volgen. Ik heb er niet altijd tijd voor, want ik heb het erg druk, maar ik vind het hartstikke leuk.”

Corry Konings hoefde voor Expeditie Robinson dus geen doorgetimmerd social media-plan te maken, zoals anderen op het eiland wel hadden gedaan, zoals Famke Louise (585.000 volgers), Tony Junior (210.000) en Aisha (52.700). ,,Dan heb ik nog een lange weg te gaan, haha”, refereert Konings die nu een weekje bezig is met ‘Insta’ en 350 volgers heeft. ,,Dan moeten we ervoor gaan om daar wat meer van te maken.”

Corry ‘King’, zoals mede-eilandbewoner Aisha haar noemt, wordt sinds Robinson overal aangesproken. ,,Het duurde laatst uren voordat ik van de Jumbo weer thuis was. Ik kreeg zoveel reacties, en allemaal leuk. Wat ik het meest hoorde? ‘Wat stoer dat je meedoet’. Prachtig!”

Ik ben er klaar voor! #expeditierobinson #expeditierobinson2018 #rtl5 #readytorumble

Een foto die is geplaatst door null (@corry_konings) op

Expeditie Jansen
Wie wint welke proef, lijdt het meeste honger of smeedt de gemeenste plannetjes om anderen weg te stemmen? Verslaggever Dennis Jansen kijkt in de rubriek Expeditie Jansen wekelijks in vier thema's terug op Expeditie Robinson. Lees hier deel 1.

Een foto die is geplaatst door Corry Konings (@corry_konings) op

  1. Miljuschka neemt met emotioneel verhaal over zieke dochter afscheid van Dance Dance Dance

    Miljuschka neemt met emotioneel verhaal over zieke dochter afscheid van Dance Dance Dance

    Het dansavontuur van tv-foodies Miljuschka Witzenhausen en London Loy zit er vlak voor de finale van Dance Dance Dance op. 1,3 miljoen kijkers zagen gisteravond hoe acteurskoppel Holly-Mae Brood en Soy Kroon en acteursvrienden Urvin Monte en Britt Scholte zich plaatsten. Miljuschka nam afscheid met een indrukwekkend verhaal over haar dochter met epilepsie. ,,Je kind verliest een bepaalde vrijheid, die je kind zou moeten hebben."