Cynthia Schultz uit Zwolle schreef Wandellust, een boek vol wandelingen in Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Cynthia Schultz uit Zwolle schreef Wandellust, een boek vol wandelingen in Nederland. © Vincent Croce

Cynthia ‘Miss Lipgloss’ Schultz: Als ik wandel lijkt het of alle stress verdampt

WandelfanaatAls kind vond ze het ‘verschrikkelijk’ en toen ze in het centrum van Zwolle woonde was ze ‘extreem lui’, maar sinds een jaar of zeven is lifestyleblogger (voorheen beautyblogger Miss Lipgloss) Cynthia Schultz verslaafd aan wandelen. Haar boek Wandellust vol Nederlandse wandelpracht kwam deze week uit.

 1. Bijna 6,5 miljoen mensen zien hoestende Irma bij persconferentie Rutte & De Jonge
  video

  Bijna 6,5 miljoen mensen zien hoestende Irma bij persconfe­ren­tie Rutte & De Jonge

  Minister-president Mark Rutte kondigde gisteravond strengere corona-maatregelen aan tijdens een speciale persconferentie, die door 6,4 miljoen mensen bekeken werd. Op social media ging het daarentegen vooral over een heel ander onderwerp. Gebarentolk Irma Sluis, die inmiddels een landelijke bekendheid is geworden, moest tot twee keer toe hoesten. Dat ze dat in haar hand deed, schoot bij twitteraars in het verkeerde keelgat, figuurlijk uiteraard.
 1. Cultuursector vreest groot probleem na nieuwe maatregelen

  Cultuursec­tor vreest groot probleem na nieuwe maatrege­len

  Theaters, bioscopen en concertpodia hebben een groot probleem als ook voor hen geldt dat maximaal dertig personen tegelijkertijd de zaal in mogen. De Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) heeft dinsdagochtend een brief geschreven aan de voorzitter van het Veiligheidsberaad, de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls. Hierin vragen ze dringend om een vrijstelling voor alle zalen die een goed coronaprotocol hebben.
 2. Niet De Beentjes van Sint-Hildegard maar Bumperkleef pakt meeste Gouden Kalf-nominaties

  Niet De Beentjes van Sint-Hildegard maar Bumper­kleef pakt meeste Gouden Kalf-nominaties

  De zwartkomische thriller Bumperkleef, over een gezin dat tijdens een autorit wordt geterroriseerd door een andere weggebruiker, haalt dit jaar de meeste nominaties voor een Gouden Kalf op. De film van Lodewijk Crijns met Jeroen Spitzenberger en Anniek Pheifer, kan onder meer beeldjes winnen in de categorieën beste film, beste regie en beste camerawerk. De Belofte van Pisa, Mi Vida en Kapsalon Romy scoorden elk vier nominaties. Het jaarlijkse Gouden Kalveren Gala vindt vrijdag plaats in Utrecht.