Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Dat ene zinnetje van Johnny bij Humberto legde feilloos bloot waar het tegenwoordig misgaat op tv

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

7 reacties

 • ronald van ooijen

  2 maanden geleden
  Je gaat je tijd toch niet verdien aan die kleffe tv- dorpspomp met die C- klasse BNers die overal verstand denken te hebben. En dat een TV- resecente daar met haar snuit aan tafel gaat zitten, snap niet dat de redactie dat goed vindt. Wij van WCeend enz
 • Willie Balt

  2 maanden geleden
  Op zich heeft Angela hier wel gelijk in, maar ze zou zichzelf ook eens een spiegel voor mogen houden. a) ze zit zelf ook steeds vaker overal mee te praten over vaak dezelfde dingen b) haar columns variëren net zoveel in variatie als de talkshows. Talkshows dus terug naar 1 per dag max en column naar 1x per week en geen kruis besmetting meer.
 • Jack Hendriks

  2 maanden geleden
  Angela, je ziet het (wederom) goed. Ons landje is te klein voor zoveel talkshows, ze vallen over elkaar heen met nagenoeg dezelfde gasten. Vroeger had je Sonja Barend en Willem Duys, daar keek je naar uit. Vandaag inside is spraakmakend, niks geen auto-vieuw, hooguit een lijstje waar Wilfred Genee uit kan putten en Johan Derksen graag op in haakt.
 • Johan Speijers

  2 maanden geleden
  Tegen woordig beginnen deze talkshows rond 22.45 uur .Te laat voor ons.. Tijd om naar bed te gaan . Kijk weel eerst wie de gasten zijn . Volgende dag kijk ik wel terug.
 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  En Angela zit ook regelmatig aan talkshowtafels. Niet meer dien Angela of wordt de show wel interessant als jij er bij zit.