Dave Grohl.
Volledig scherm
Dave Grohl. © EPA

Dave Grohl vecht tegen tranen om BBC-actie

Dave Grohl, voorman van Foo Fighters, bedankt alle artiesten die hebben meegedaan aan het vertolken van zijn nummer tijdens een ‘stay home-concert’. Verschillende muzikanten zongen online het nummer Times Like These, om zo geld in te zamelen voor de bestrijding van het coronavirus.

 1. Gert Verhulst over kritiek na woke-discussie: ‘Duw mensen die zondigen niet onmiddellijk in de hoek’

  Gert Verhulst over kritiek na wo­ke-discussie: ‘Duw mensen die zondigen niet onmiddel­lijk in de hoek’

  Gert Verhulst (54) kwam de afgelopen periode in eigen land onder vuur te liggen door een uit de hand gelopen woke-discussie in zijn programma De tafel van vier. Marc-Marie Huijbregts wees hem de volgende dag terecht en stelde dat zijn mening over kwetsende termen er niet toe doet. ‘Begrip moet van beide kanten komen’, reageert Verhulst in Dag Allemaal drie weken na de veel besproken uitzending op de Belgische tv.
 2. Concertzalen wanhoop nabij door enorm omzetverlies: ‘Zonder steun gaan er poppodia omvallen’
  PREMIUM

  Concertza­len wanhoop nabij door enorm omzetver­lies: ‘Zonder steun gaan er poppodia omvallen’

  Alle clubs en poppodia in Nederland blijven tot tenminste 1 september gesloten. Alleen als ze maatregelen nemen zodat bezoekers en personeel 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden, is heropening eerder haalbaar. Door de maatregelen lopen ruim veertig zalen deze zomer samen een omzet van 53 miljoen euro mis, onthult de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) tegenover deze nieuwssite. ,,Zonder steun gaan er echt belangrijke zalen omvallen.”