Romee Strijd
Volledig scherm
Romee Strijd © BRUNO PRESS

Dave is vader geworden en Romee is buitenaards mooi

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Amy Vol van O’G3NE heeft zich er nog stééds niet toe gezet haar kerstboom af te tuigen. Vermoedelijk heeft het formaat van het gevaarte daar iets mee te maken.

De haarstyliste van de half slapende Kim-Lian van der Meij heeft, aan haar gezicht te zien, net het mooiste kapsel uit haar carrière gecoiffeerd.

Mensen noemen topmodel Romee Strijd weleens buitenaards mooi. Die omschrijving ging zelden zo letterlijk op.

Beschuit met hondenbrokjes in huize Dave Roelvink vandaag. De dj is vader geworden van viervoeter Klaas.

Presentatrice Gwen van Poorten is vermoedelijk nogal eenzaam. Toen ze in deze schandalig grote hotelkamer verbleef, doodde ze tijd door zich af te vragen hoeveel kauwgomballen er eigenlijk in zouden passen.

Voormalig miss Jessie Jazz Vuijk kan haar liefde voor YouTuber Kaj Gorgels wel van de rotsen schreeuwen. Tenminste, als Kaj haar mond niet blokkeert (zoals op de tweede foto).

Bij kiekjes van influencer Anna Nooshin is het vaak de vraag of ze wist dat ze werden gemaakt. In dit geval was ze duidelijk niet aan het poseren.

De Nederlandse Hollywoodacteur Michiel Huisman houdt ook wel van een spontaan vakantieplaatje.

Ali B heeft een tamelijk luxe goed voornemen voor het nieuwe jaar. Hij gaat niet alleen zijn zitplaats in het vliegtuig, maar ook zichzelf upgraden.

Jennifer Hoffman vindt het belangrijk om er bij opnames in het buitenland niet alleen fris, maar ook fruitig uit te zien.

Zangeres Maan heeft de ijzige kou van Terschelling getrotseerd om te helpen bij het opruimen van aangespoelde rommel na het incident met de verloren containers. Ze had wel tijd om er een kleine documentaire van te maken (klik naar rechts).

Jim Bakkum was al maanden in de veronderstelling dat zijn echtgenote Bettina Holwerda zwanger is, maar begon bij het zien van deze bowlingbal toch te twijfelen.

Tatjana Šimić deelt een reeks filmpjes waarvan eigenlijk volstrekt onduidelijk is wat ze er precies in aan het doen is en waarom. Gelukkig vindt ze zelf grappig.

  1. Emma Heesters wil nu ook solo Nederland veroveren: ‘Songfestival lijkt me leuk’
    PREMIUM

    Emma Heesters wil nu ook solo Nederland veroveren: ‘Songfesti­val lijkt me leuk’

    Emma Heesters heeft een omgekeerde start van haar carrière. Eerst brak de 24-jarige zangeres door op YouTube waar ze covers zingt met miljoenen volgers en een fanschare over de hele wereld tot gevolg. Ze heeft een platendeal in Amerika in haar zak. Vandaag lanceert ze daarentegen pas haar eerste solosingle – ook nog eens in het Nederlands – Waar ga je heen. ,,Eerst maar eens met mijn eigen muziek in Nederland voet aan de grond krijgen.”