Daverend slotakkoord van recordbrekend superheldenuniversum

videoDe gebroeders Joe en Anthony Russo zijn als regisseurs verantwoordelijk voor de meest lucratieve filmseries van de laatste jaren: Captain America en Avengers. Hun recente productie Avengers: Endgame duidt erop dat zij voorlopig een punt zetten achter hun recordbrekende superheldenuniversum.

Met hun voorlaatste film Avengers: Infinity War zorgden de broers Joe en Anthony Russo voor een schokgolf onder de fans van hun Marvel-stripverfilmingen. Dat een aanzienlijk aantal superhelden na een genadeloze afrekening de eindstreep van die film niet haalde, zorgde voor veel emotionele reacties.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?