Volledig scherm
© ANP Kippa

Davina Michelle brengt ode aan Lady Gaga op Musical Awards Gala

Zangeres en YouTube-ster Davina Michelle is morgen te zien in de opening van de televisie-uitzending van het Musical Awards Gala. Zij zal een nummer van Lady Gaga uit de film A Star is Born vertolken. Dat maakte de organisatie bekend.

Ook Jamai en Freek Bartels zullen te horen zijn. Met songs uit de musical The Greatest Showman wordt in het gala een tribute gebracht aan de moderne generatie Hollywood-musicals.

De live-uitzending van het Musical Awards Gala is op NPO 1 te zien vanuit het RAI Theater in Amsterdam. De musicalprijzen worden voor de achttiende keer uitgereikt.

The Addams Family heeft de meeste nominaties voor de Musical Awards binnengesleept. De voorstelling is voor elf prijzen genomineerd, gevolgd door Selma Ann Louis en Het Pauperparadijs met ieder zes nominaties.

Stemmen voor de AD Publieksprijs kan hier.

  1. De dag dat ik Robert Long ontmoette… is vooral een brave avond
    PREMIUM
    recensie

    De dag dat ik Robert Long ontmoette… is vooral een brave avond

    Vorig jaar nog, het jaar waarin hij 75 zou zijn geworden, werd Robert Long (1943-2006) geëerd met een hommage door onder anderen Richard Groenendijk, Karin Bloemen en Gerard Cox. Nu is er dan De dag dat ik Robert Long ontmoette... waarin Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot een muzikale ode brengen aan de zanger en kleinkunstenaar, die zijn werk met zoveel engagement, satire en cynisme kruidde (kerk, macht, het benepen burgerdom), maar evenzeer een gevoelige en liefdevolle tekstdichter was.