Volledig scherm
Davina Michelle © ANP Kippa

Davina Michelle na elf weken nummer 1-positie Top 40 kwijt

Duurt te lang-zangeres Davina Michelle (23) is vanavond na elf weken haar nummer 1-positie in de Top 40 kwijtgeraakt. De blondine werd van de troon gestoten door Sweet But Psycho van de Amerikaanse zangeres Ava Max. 

Vorige week schreef de van oorsprong Rotterdamse zangeres Davina Michelle (23) Nederlandse hitgeschiedenis. Haar megahit Duurt te lang stond toen exact elf weken op 1 in de Top-40. Daarmee verbrak de solo-vocaliste de staande records van grootheden als Céline Dion en Alexis Jordan. Die stonden met respectievelijk de nummers My heart will go on en Happiness tien weken op kop.

Had Davina Michelle vandaag wederom op kop gestaan, dan was ze met twaalf weken heel dicht Marco Borsato benaderd. Hij stond destijds met Dromen zijn bedrog twaalf weken op 1 in de Top 40. 

  1. Drama voor boeker Jera on Air na plotse afzegging headliner: 'Ze stonden te klein op de poster’

    Drama voor boeker Jera on Air na plotse afzegging headliner: 'Ze stonden te klein op de poster’

    EINDHOVEN/YSSELSTEIN - Geen festivalprogrammeur hoopt het ooit mee te maken: een headliner die uit het niets afzegt en je met een berg problemen opzadelt. Thijs Vogels, een van de boekers van metalfestival Jera on Air net over de Brabantse grens, is er kapot van. Uit het niets kreeg de voormalig Eindhovenaar te horen dat Architects, zijn gedroomde headliner, niet naar zijn festival komt. De reden: hun naam staat niet groot genoeg op de festivalposter.