De kille reactie van John de Mol op al die schokkende verhalen, is veelzeggend

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

21 reacties

 • Joop Manuels

  4 maanden geleden
  Die reactie van John de Mol welke hij meteen heeft gedaan toen hij het BOOS programma voor het eerst zag was niets mis mee hij veroordeelde de mannen die het gedaan hadden maar zegt erbij als de vrouwen niets melden kon hij het niet weten en geen maatregelen nemen. Hij zegt niet dat de mannen dat allemaal mogen doen. En hij gaf ook aan dat hij het vreselijk vindt dat het heeft kunnen gebeuren. En dat het tot op de bodem moet worden uitgezocht door de instanties.
 • ben Wildkamp

  4 maanden geleden
  @Marleen Verstraeten Het valt me hier bij de comments wel op dat die lui die altijd voor rechts toeteren ook nú nog de misbruikers weer een handje boven het hoofd houden. Laf volkje is dat zeg.. Is het al bewezen dan zij schuldig zijn reageer als je het weet maar ga niet iemand beschuldigen voor dat de bewijzen op tafel liggen. Ik zou u ook zomaar ergens van kunnen beschuldigen zou mij op dit moment wel gepast lijken.
 • Ceciel Buijser

  4 maanden geleden
  John de Mol denkt dat je alles met loketjes oplost. Dat je als vrouw, zojuist belaagd door zijn zwager, met droge ogen kunt zeggen dat er iets heel erg naars is gebeurd. Maar op plekken waar de alfamannetjes de regels en de sfeer bepalen, staat zo'n loket vooral spinnenwebben te vangen. Alsof ze je serieus nemen. Slikken en weer doorgaan en die hitsige kerels er mee weg laten komen, is alles wat rest. Dat John de Mol, controlefreak pur sang, dat niet door heeft, kun je wel een omissie noemen.
 • Lisa visser

  4 maanden geleden
  John de Mol geeft aan dat vrouwen het moeten aangeven wanneer ze onjuist zijn benaderd en behandeld. Hij zegt niet dat het aan de vrouwen ligt! Hij zegt: meld het wanneer het gebeurt. Dat hij nu in een advertentie op zijn uitspraak wordt aangesproken klopt mijn inziens totaal niet.
 • Ton Odijk

  4 maanden geleden
  De opname met John de Mol is gemaakt direct nadat hij de uitermate schokkende reportage had gezien. Zijn verweer kort samengevat: een probleem dat ik niet ken, kan ik ook niet oplossen. Niet ken? Hallo!! Rietbergen die dit gedrag, net als de regisseur, op de werkvloer op grote schaal bezigde, en in al die jaren is dat niemand opgevallen? Onmogelijk! Oplossing: voortaan bij elke opname een boa rond laten lopen. Gewoon inhuren. Mensen die te goeder trouw zijn hebben daar geen probleem mee.